- Denne rødvin komplementerer fortræffeligt retter som braiseret kylling i rødvin eller grøntsagscouscous med oksekødsfrikadeller
- Modningen i rustfrit stål og store træfade gør denne spanske rødvin særligt frisk og frugtig
- Denne spanske rødvin egner sig perfekt
Roble La Linde - Lopez Cristobal
emballage!
Mere information om Roble La Linde - Lopez Cristobal
Med Lopez Cristobal Roble La Linde kommer der en førsteklasses rødvin i vinglasset. Den afslører en vidunderlig tæt, rubinrød farve. I næsen viser denne Lopez Cristobal-rødvin alle former for jordbær og akacie. Som om det ikke allerede var imponerende, tilfører lagringen på store træfade yderligere aromaer som f.eks. ribs.
Denne vin smager behageligt tørt. Den er aftappet med usædvanligt lidt restsukker. Det er en ægte kvalitetsvin, som klart skiller sig ud fra de mere simple kvaliteter, og så fortryller denne spanske vin naturligvis med den fineste balance på trods af al sin tørhed. Aroma behøver ikke nødvendigvis en masse restsukker. Denne tætte, fløjlsbløde og kødfulde rødvin er fyldig og har mange lag i smagen. Finalen på denne rødvin fra vindistriktet Castilla y León, nærmere bestemt fra Ribera del Duero DO, overbeviser til sidst med en smuk finish.
Vinifikation af Roble La Linde fra Lopez Cristobal
Denne kraftige rødvin fra Spanien er lavet på druesorterne Merlot og Tempranillo. Efter druehøsten når druerne frem til pressehuset ad den hurtigste vej. Her udvælges de, og druerne deles omhyggeligt. Herefter følger gæring i rustfri ståltanke og stort træ ved kontrollerede temperaturer. Efter endt gæring lagres den kraftfulde Roble La Linde i yderligere 6 måneder på egetræsfade.
Serveringsforslag til Lopez Cristobal Roble La Linde
Denne spanske vin nydes bedst ved en tempereret temperatur på 15-18 °C. Den er perfekt som ledsager til stegt kalvelever med æbler, løg og balsamicoeddikesauce, lammegryde med kikærter og tørrede figner eller fyldte peberfrugter.
- Flere produkter fra Lopez Cristobal