Denne hjemmeside bruger cookies, der er nødvendige for den tekniske drift af hjemmesiden og er altid indstillet. Andre cookies, der har til formål at øge bekvemmeligheden ved at bruge dette websted, tjene direkte reklame eller lette interaktion med andre websteder og sociale netværk, er kun indstillet med dit samtykke.
Konfiguration
Teknisk påkrævet
Disse cookies er nødvendige for butikkens funktioner.
Accepter alle cookies
Afvis alle cookies
Brugerdefineret caching
CSRF-token
Cookieindstillinger
Individuelle priser
Session
Valgt butik
Valutaveksling
Komfortfunktioner
Køb mere bekvemt ind: Brug notesblok osv.
Notesblok
Permanent vogn
Statistik &Tracking
Afslut enhedspåvisning
Konverterings- og brugersporing via Google Tag Manager
Mere information om Proa Cava Rosado Brut - Vallformosa
I glasset har Proa Cava Rosado Brut fra Vallformosa en lys purpurrød farve. Boblerne i denne cava skinner ensartet og fint i glasset. Den første duft af Proa Cava Rosado Brut er flatterende med noter af hindbær, jordbær og brioche. De frugtagtige komponenter i bouqueten får følgeskab af endnu mere frugtagtige, balsamiske nuancer.
Proa Cava Rosado Brut er særlig let og smeltende på ganen takket være dens behagelige restsødme. Denne lette og bløde mousserende vin er afbalanceret og har flere lag på ganen. Frugtsyren i Proa Cava Rosado Brut er bemærkelsesværdigt afrundet, hvilket gør denne vin vidunderligt blød. Eftersmagen på denne mousserende vin fra vinregionen Catalonien, eller mere præcist fra Cava DO, er fængslende med en god eftersmag.
Vinifikation af Proa Cava Rosado Brut fra Vallformosa
Grundlaget for den afbalancerede Proa Cava Rosado Brut fra Spanien er druer fra druesorterne Garnacha og Trepat. Efter at være blevet høstet i hånden, bliver druerne hurtigt ført til pressehuset. Her bliver de sorteret og forsigtigt presset. Derefter gæres basisvinene.
Madsanbefalinger til Proa Cava Rosado Brut fra Vallformosa
Denne mousserende vin fra Spanien nydes bedst afkølet ved 5 - 7°C som ledsager til wokgrøntsager med fisk, aspargessalat med quinoa eller spaghetti med yoghurt og myntepesto.