♥ I øjeblikket 17 151 vine kun til dig! ♥
Personlig rådgivning!
Sikker emballage!
Pålidelig forsendelse!

Cava

(67)

En spansk specialitet modner i kældrene i Catalonien: Cava.

 

Lær mere om Cava
Luk filtre
fra til
Meget bedømt  
24 h 🚀  
Ingen resultater fundet!
Primer Reserva brut DOP - Pere Ventura Primer Reserva brut DOP - Pere Ventura
Mousserende vin Cava brut - bruto Spanien Catalonien (ES)
Tip!
Reserva Brut DO - Segura Viudas Reserva Brut DO - Segura Viudas
Mousserende vin Cava brut - bruto Spanien Catalonien (ES) Cava DO (ES)
Heredad Reserva Brut DO in GP - Segura Viudas
Heredad Reserva Brut DO in GP - Segura Viudas
Mousserende vin Cava brut - bruto Spanien Catalonien (ES) Cava DO (ES)
Cava Brut Nature 2019 - Vilarnau Cava Brut Nature 2019 - Vilarnau
Mousserende vin Cava brut - bruto Spanien Catalonien (ES) Cava DO (ES)
Pupitre Rosé - Cellers de l’Arboc Pupitre Rosé - Cellers de l’Arboc
Mousserende vin Cava brut - bruto Spanien Catalonien (ES) Cava DO (ES)
Cava Rosado DO - Palau Cava Rosado DO - Palau
Mousserende vin Cava brut - bruto Spanien Catalonien (ES) Cava DO (ES)
Cava Stars Brut Reserva 2018 - Castillo Perelada Cava Stars Brut Reserva 2018 - Castillo Perelada
Mousserende vin Cava brut - bruto Spanien Catalonien (ES)
Tresor Gran Reserva brut DOP - Pere Ventura Tresor Gran Reserva brut DOP - Pere Ventura
Mousserende vin Cava brut - bruto Spanien Catalonien (ES)
Art Collection Cava Brut Reserva - Bodegas Faustino Art Collection Cava Brut Reserva - Bodegas Faustino
Mousserende vin Cava brut - bruto Spanien La Rioja (ES) Cava DO (ES)
vegan vegan
Proa Cava Brut - Vallformosa Proa Cava Brut - Vallformosa
Mousserende vin Cava brut - bruto Spanien Catalonien (ES) Cava DO (ES)
vegan vegan
Proa Cava Rosado Brut - Vallformosa Proa Cava Rosado Brut - Vallformosa
Mousserende vin Cava brut - bruto Spanien Catalonien (ES) Cava DO (ES)
Rosado Brut DO - Segura Viudas Rosado Brut DO - Segura Viudas
Mousserende vin Cava brut - bruto Spanien Catalonien (ES) Cava DO (ES)
Seleccion Cava Brut DO - Villa Conchi
Seleccion Cava Brut DO - Villa Conchi
Mousserende vin Cava brut - bruto Spanien Catalonien (ES) Cava DO (ES)
1551 Brut Rosé - Codorníu 1551 Brut Rosé - Codorníu
Mousserende vin Cava brut - bruto Spanien Catalonien (ES) Penedès DO (ES)
Pupitre Brut Reserva Imperial - Cellers de l’Arboc Pupitre Brut Reserva Imperial - Cellers de l’Arboc
Mousserende vin Cava extra brut Spanien Catalonien (ES) Cava DO (ES)
Cava Reserva Brut 2016 - Terra de Marca Cava Reserva Brut 2016 - Terra de Marca
Mousserende vin Cava brut - bruto Spanien Catalonien (ES) Penedès DO (ES)
Cava Terra de Marca Brut Nature 2016 - Terra de Marca Cava Terra de Marca Brut Nature 2016 - Terra de Marca
Mousserende vin Cava brut - bruto Spanien Catalonien (ES) Penedès DO (ES)
Conde De Haro Cava Brut Rosé 2016 - Bodegas Muga Conde De Haro Cava Brut Rosé 2016 - Bodegas Muga
Mousserende vin Cava brut - bruto Spanien La Rioja (ES) Cava DO (ES)
Cava Brut Reserva DO 1,5 l Magnum - Mont Marcal Cava Brut Reserva DO 1,5 l Magnum - Mont Marcal
Mousserende vin Cava brut - bruto Spanien Catalonien (ES) Cava DO (ES)
Seleccion Cava Brut DO 1,5 l Magnum - Villa Conchi Seleccion Cava Brut DO 1,5 l Magnum - Villa Conchi
Mousserende vin Cava brut - bruto Spanien Catalonien (ES) Cava DO (ES)
Clasico Brut - Codorníu Clasico Brut - Codorníu
Mousserende vin Cava brut - bruto Spanien Catalonien (ES) Penedès DO (ES)
Proyecto Cu4tro Bubbles Cava Rosé Brut DO - Clos Montblanc Proyecto Cu4tro Bubbles Cava Rosé Brut DO - Clos Montblanc
Mousserende vin Cava brut - bruto Spanien Catalonien (ES) Cava DO (ES)
- Heredad Reserva Brut DO 1,5 l Magnum in Holzkiste - Segura Viudas
Mousserende vin Cava brut - bruto Spanien Catalonien (ES) Cava DO (ES)
Cava Brut Reserva - Vilarnau
Cava Brut Reserva - Vilarnau
Mousserende vin Cava brut - bruto Spanien Catalonien (ES) Cava DO (ES)
bio bio
Cava Brut Reserva Rosado - Vilarnau Cava Brut Reserva Rosado - Vilarnau
Mousserende vin Cava brut - bruto Spanien Catalonien (ES) Cava DO (ES)
Reserva Semi Seco DO - Segura Viudas Reserva Semi Seco DO - Segura Viudas
Mousserende vin Cava Demi-sec - Medium Dry - Abboccato - Semi-Seco Spanien Catalonien (ES) Cava DO (ES)
1 Fra 3

Cava - En joyride gennem Catalonien

En spansk specialitet modner under Cataloniens jord, som kan holde trit med den store franske champagne i enhver henseende: Cava , en mousserende vin fremstillet ved hjælp af flaskefermenteringsmetoden, charmerer tørstige ganer med lethed. En kraftfuld buket ledsaget af en ædel perle præsenteres i animerende farve i glasset - perfekt til at fejre, nyde og læne sig tilbage. Ædel spansk Cava mousserende vin i en særlig time, og du bestemmer hvad der er specielt. Cava på VINELLO - går under jorden.

Cava - gærer i flasken, smager godt i glasset

Ikke langt fra Barcelona i vinregionen Penedés finder du adskillige bodegaer og endnu mere Cavas , den underjordiske variant af en spansk vingård. Næsten 96% af alle mousserende Cava-vine produceres her under jorden. Kvalitetsforseglingen Denominació d'Origen Cava garanterer en konstant høj kvalitet af produkterne, men er dybest set ikke en placeringsbaseret indikation. Der er andre produktionsfaciliteter i Valencia, Rioja og Navarra. Hjemmet til cavaen er og forbliver Penedés-regionen omkring byen Sant Sadurní d'Anoia. I overensstemmelse med den originale franske model presser vinproducenterne cavaen ved hjælp af flaskegæring. Resultatet behøver ikke at vige væk fra sammenligningen med champagnen, fordi cava er let, tangy og fuld af fine aromaer, hvilket gør den spanske mousserende vin til en ædle ledsager til alle mulige lejligheder.

Cava og bodega

Navnet Cava kommer fra det sted, hvor vin bliver mousserende vin - i kælderen. Den spanske cava blev tidligere kaldt champagne, fordi der stort set ikke var nogen forskel i produktion og kvalitet. Da Spanien blev medlem af EU, trådte den europæiske vinlov dog også i kraft. Og da champagne er en placeringsbaseret indikation, måtte spanierne finde et nyt navn til det kvalitetsprodukt. Da en mousserende vin kan modnes bedre, når den afkøles, og dette bedst kan opnås gennem et underjordisk lagerområde, besluttede vinproducenterne navnet Cava. Cava er det spanske udtryk for en underjordisk vingård, hvor ideelle betingelser for mousserende vin hersker. I øvrigt; en jordisk spansk vingård kaldes bodega.

Cava-smag

Cavas er udtryksfulde og harmoniske mousserende vine med moden frugt og vital syre. Afhængigt af smagen er en cava undertiden tør, undertiden sød. For ikke at opleve nogen overraskelser i glasset er her en kort oversigt over smagene fra mousserende Cava-vine.

  • brut : tør med et maksimalt restsukker på 15 gram pr. liter
  • ekstra brut : ekstra tør med maksimalt 6 g / l resterende sukker
  • brut natur : meget tør med maksimalt 3 g / l
  • ekstra seco : mindre tør end brut med et resterende sukkerindhold mellem 12 og 20 g / l
  • seco : tør med et restsukker på 17-35 g / l
  • semi seco : halvtørre cavas med 33-55 g / l resterende sukker

Oprettelse af cava

Lige siden Josep Raventós bragte sin viden om champagne, som han havde beriget i Frankrig, til Spanien i 1872, har Méthode været traditionel, den typiske Champagnemetode, den vej en vin skal følge for senere at give mousserende glæde for folk som Cava.

  • Det starter med basisvinen. Godkendte druesorter er Xarel lo, Macabeo, Parellada, Chardonnay, Garnatxa, Monastrell, Trepat og Pinot Noir. Traditionelt består basisvinen af Xarel lo for kroppen, Parellada for elegance og Macabeo for friskhed. Påfyldningsdosis tilsættes til Cuveé, der består af ren gær og granuleret sukker.
  • Nu fyldes blandingen i flasker og forsegles. Gæringen begynder at ligge i kælderen. Gæren omdanner sukkeret til alkohol og kulsyre. Jo længere denne anden gæring varer, jo højere er kvaliteten af den færdige cava.
  • For at få gærekstrakten ud af flasken senere skal du ryste. Flaskerne placeres først i en vinkel på vibrerende skriveborde. Lidt efter lidt rystes flaskerne lidt, vendes lidt og placeres mere og mere lodret i rysterborde. Så ekstraktet bevæger sig stykke for stykke ind i flaskens hals.
  • Efter måneders opbevaring dyppes flaskerne på hovedet i -20 ° C kold saltlage, så flaskehalsen og dermed gæren der er frossen. Hvis du nu åbner flasken, skyder kuldioxiden den isgær ud.
  • Før cavaen er klar, fyldes flasken med forsendelsesdosis. Dette er en blanding af den samme cuvée og rørsukker. Afhængigt af dosis bestemmes cavaens smag her.
  • Endelig korkes flasken igen og lukkes sikkert med en ledning. Cavaen er klar.

Cava Denominació d'Origen

Mousserende vine med Cava er underlagt strenge retningslinjer for at få lov til at bære dette stolte navn. Så en Cava D.O. opfylder følgende egenskaber:

  • Fermenteringen skal finde sted i flasken i mindst ni måneder. Reservaer gærer i 15 måneder og Gran Reservas i 30 måneder i flasken.
  • Den færdige cava skal have et alkoholindhold mellem 10,8 og 12,8 volumenprocent.
  • Surhedsgraden skal være mindst 5,5 g / l
  • Kun druesorterne Xarel lo, Macabeo, Parellada, Chardonnay, Garnatxa, Monastrell, Trepat og Pinot Noir er tilladt for cavas.

Vores VINELLO-anbefaling

Reserva Brut DO - Segura Viudas
En traditionelt lavet cava lavet af typiske druesorter. Reserva Brut D.O. er vidunderligt frugtagtig og forfriskende. strågul i glasset. Den elegante perlage finjusterer blomsterfarverne og åbner en afrundet finish. Omhyggeligt plukket i hånden og gæret i flere måneder, cava fra vingården Segura Viudas lover en unik og stimulerende oplevelse til helligdage, hverdag og banketter i Middelhavet.

Interessante fakta om Cava

Hvad er mousserende Cava-vin?

Cava er en spansk variant af champagne. Også produceret ved flaskefermentering betragtes Cava som en mousserende vin af meget høj kvalitet.

Hvad er den ideelle drikketemperatur for cavas?

Cava mousserende vin serveres ideelt ved en drikketemperatur på 8 ° C.

Hvordan opbevarer du mousserende vin Cava?

Cavas sælges klar til at drikke og kan drikkes med det samme. Et køligt, mørkt og temperaturbestandigt opbevaringssted anbefales til kortvarig opbevaring. Mousserende cava-vine foretrækker stående opbevaring.

Hvad følger Cava med?

Cava er ideel som aperitif, men også med lette retter. Fisk og skaldyr, salater, pasta, fisk, hvidt kød og desserter er det perfekte tilbehør til mousserende cava-vin.

Hvor lang tid varer en åben flaske mousserende vin Cava?

En åbnet flaske mousserende vin Cava varer normalt i yderligere 2-3 dage, forudsat at flasken er tæt lukket med en champagnelåg, eller iltet i flasken er reduceret med en vinpumpe. Ellers er det vigtigt at opbevare en åbnet flaske i køleskabet og helst drikke den næste dag.

Køb billig mousserende vin cava online

Nyd den smarte specialitet fra Catalonien og et par spredte hjørner af Spanien og forkæl dig selv med perle, frugtagtige cavas til en overkommelig pris. Prøv højtidelige øjeblikke med spansk lethed. På VINELLO finder du et udsøgt udvalg af førsteklasses cavas. Køb dine favoritter og drage fordel af vores hurtige og forsikrede levering. Bestil let cavas online, chill og oplev cava mousserende vin med venner, som et par eller mistet i tankerne. Cava på VINELLO - smag den mousserende livslyst.

Ting at vide om Cava
Was ist Cava Sekt oder Schaumwein?
Cava ist ein Schaumwein aus Katalonien in Spanien. Der Cava (Deutsch Sekt, spanisch auch el cava (vi escumós)) wird mit der Flaschengärungsmethode hergestellt. Cava als qualitativ sehr hochwertiger Schaumwein.
Wo liegt die ideale Trinktemperatur für Cavas?
Cava Schaumwein wird optimal bei einer Trinktemperatur von 8°C serviert.
Wie lagert man Cava Schaumwein?
Cavas werden trinkfertig im Verkauf angeboten und können sofort getrunken werden. Für eine kurzzeitige Lagerung empfiehlt sich ein kühler, dunkler und temperaturbeständiger Lagerplatz. Cava Schaumweine ziehen eine stehende Lagerung vor.
Zu was passt Cava?
Cava eignet sich ideal als Aperitif, aber auch zu leichten Speisen. Meeresfrüchte, Salate, Pasta, Fisch, helles Fleisch und Desserts gelten als harmonische Speisebegleiter zum Cava Schaumwein.
Wie lange hält sich eine offene Flasche Cava Schaumwein?
Eine geöffnete Flasche Cava Schaumwein hält sich in der Regel noch 2-3 Tage, sofern die Flasche mit einem Sektverschluß fest verschlossen wurde oder mit einer Weinpumpe der Sauerstoff in der Flasche reduziert wurde. Ansonsten gilt es eine geöffnete Flasche im Kühlschrank zu lagern und am besten am nächsten Tag zu trinken.
OP OP
OP