emballage!
Mere information om Picapoll Blanc Pla de Bages DO - Abadal
Duften af denne hvidvin fra Katalonien forfører med toner af physalis, guava, mirabelle og nektarin. Hvis vi undersøger aromatikken nærmere, tilføjes der garrigue, enebær og kærkomme.
Denne spanske vin begejstrer med sit elegant tørre smagsbillede. Den er tappet med 2,8 gram restsukker. Her er der tale om en ægte kvalitetsvin, der klart adskiller sig fra simplere kvaliteter og derfor, på trods af sin tørhed, naturligvis forfører med fineste balance. En fremragende smag kræver ikke nødvendigvis sukker. På ganen præsenterer teksturen af denne lette hvidvin sig vidunderligt tæt. Gennem sin markante frugtsyre fremstår Picapoll Blanc Pla de Bages på ganen drømmeagtigt frisk og levende. I eftersmagen begejstrer denne unge hvidvin fra vinregionen Katalonien til sidst med god længde. Der er igen antydninger af ananas og guava.
Vinifikation af Picapoll Blanc Pla de Bages fra Abadal
Denne elegante hvidvin fra Spanien er fremstillet af druesorten Picpoul. Druerne til denne hvidvin fra Spanien høstes, når de er perfekt modne, udelukkende i hånden. Efter druehøsten transporteres vintraubene hurtigt til kælderen. Her sorteres de og håndteres forsigtigt. Herefter sker gæringen i rustfrie ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af en modning i flere måneder på den fine gær, før vinen endelig tappes på flasker.
Madparring til Abadal Picapoll Blanc Pla de Bages
Nyd denne hvidvin fra Spanien ideelt godt afkølet ved 8 - 10°C som ledsagende vin til aspargessalat med quinoa, pasta med bratwurstklodser eller spinatgratæng med mandler.
- Flere produkter fra Abadal