🍷 Negre fra Bodegas Ribas begeistrer med en fløjlsblød tekstur og en balanceret, frugtagtig karakter
🍽️ Nyd denne rødvin ideelt sammen med torsk med agurk-sennep-grøntsager eller en hjertelig ossobuco
🌍 Denne eksklusive vin forener druesorterne Cabernet Sauvignon, Manto Negro, Merlot og Syrah fra den unikke vinregion Mallorca
emballage!
Mere information om Negre - Bodegas Ribas
I glasset præsenterer Negre fra Bodegas Ribas en tæt rubinrød farve. Efter den første svajning afslører denne rødvin en høj viskositet, hvilket viser sig i kirkevinduerne ved glasranden. Den første duft af Negre forkæler med toner af hindbær, brombær og jordbær. De frugtagtige aspekter af bouqueten supplerer nuancer fra fadlagringen med endnu flere frugtige-balsamiske nuancer.
I munden åbner Negre fra Bodegas Ribas vidunderligt aromatisk, frugtbetonet og velafbalanceret. På tungen kendetegnes denne kraftfulde rødvin af en utrolig silkeagtig tekstur. Finalen af denne godt lagrede rødvin fra vinregionen Balearerne, nærmere bestemt fra Mallorca VT, begejstrer til slut med en god eftersmag.
Vinifikation af Negre fra Bodegas Ribas
Denne kraftfulde rødvin fra Spanien er en cuvée lavet af druesorterne Cabernet Sauvignon, Manto Negro, Merlot og Syrah. Negre er en gammel verdens vin i bedste forstand, for denne spanier ånder en enestående europæisk charme, der tydeligt understreger succesen for vine fra den gamle verden. Druerne til denne rødvin fra Spanien høstes udelukkende i hånden, efter at den optimale modenhed er sikret. Efter håndhøstningen transporteres druerne straks til vineriet. Her sorteres de og knuses skånsomt. Derefter sker gæringen i rustfrit stålanker og små træfade ved kontrollerede temperaturer. Efter afslutningen kan Negre harmonisere i 10 måneder på sine finhefe.
Mad anbefaling til Negre fra Bodegas Ribas
Nyd denne rødvin fra Spanien bedst tempereret ved 15 - 18°C som en ledsagende vin til torsk med agurk-sennep-grøntsager, grøntsagsgryde med pesto eller ossobuco.
- Flere produkter fra Bodegas Ribas