♥ I øjeblikket 15 606 vine kun til dig! ♥
Personlig rådgivning!
Sikker emballage!
Pålidelig forsendelse!
90
Punkte
Decanter
88
Punkte
Falstaff
90
Punkte
Wine Enthusiast
90
Punkte
Wine Spectator
Citron, Jordbær og Vanilje

Hampton Water - Gérard Bertrand

Rosévine Frankrig Frankrig Languedoc-Roussillon (FR)

Årgang

2022
Den maksimale ordremængde er nået, og ordremængden justeres automatisk.
Minimum ordremængde er ikke nået, ordremængden justeres automatisk.
Die Staffelung ist ungültig und wird automatisch angepasst.
6
12
18
Hampton Water - Gérard Bertrand
Personligt!
Personligt!
Personligt!
Ja, selvfølgelig!
Personligt!
Pålidelig!

Mere information om Hampton Water - Gérard Bertrand

Hampton Water-vinen, der er resultatet af den kreative fusion mellem den legendariske rockstjerne Jon Bon Jovi, hans søn Jesse og den anerkendte vinmager Gerard Bertrand, er indbegrebet af lidenskab, håndværk og et strejf af elegance. Dette ekstraordinære mesterværk er langt mere end bare en drink - det er en rejse ind i sansernes verden, en hyldest til livets skønhed og en afspejling af det harmoniske samarbejde mellem to ekstraordinære talenter.

Båndet mellem Jon Bon Jovi og Gerard Bertrand går længere end blot et partnerskab. De deler en fælles vision, et umætteligt drive for at skabe kvalitet og unikhed. Selv om vinen fremstilles i de solbeskinnede vinmarker i Sydfrankrig, udstråler den ånden fra Hamptons, det eksklusive tilflugtssted i udkanten af New York City. Dette ægteskab mellem to verdener er håndgribeligt i hver slurk.

Historien bag vinen er en historie om drømme, eventyr og opdagelse. Med fortryllende billeder fortæller den om solbeskinnede vinmarker, hvor druerne trives i hengivenhed til terroiret, om mennesker, der behandler hver drue med kærlighed og engagement, og om det omhyggelige håndværk, der er indfanget i hver flaskekapsel.

Den ædle cuvée af druerne Grenache, Cinsault, Mourvèdre og Syrah forfører sanserne med en elegant bouquet af friske røde bær ledsaget af delikate blomsternoter. Hver dråbe fortæller om sommeraftener på stranden, livlige samtaler og hjertelig latter. Smagen udfolder sig blidt på ganen, frigør en symfoni af smage og ender i en dvælende, forfriskende finish.

Hampton Water-vin er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Den inviterer dig til at fejre øjeblikke, skabe minder og nyde livet fuldt ud. Jon Bon Jovis passion og Gerard Bertrands ekspertise smelter sammen til en harmonisk symfoni, der giver genlyd i hjertet af hver eneste slurk.

Hver flaske Hampton Water-vin indeholder sjælen fra to verdener, der forenes i et højdepunkt af nydelse. Det er en ode til frihed, til kunsten at nyde og til de uforglemmelige øjeblikke, vi deler. Fordyb dig i Hampton Water-vinens verden, og lad dig fortrylle af denne følelsesmæssige rejse, der udvisker grænserne mellem musik, vin og kunsten at leve.

Vinifikation af Hampton Water af Gérard Bertrand

Denne afbalancerede rosévin fra Frankrig er cuvé af druesorterne Cinsault, Grenache, Mourvèdre og Syrah. Efter høsten føres druerne hurtigt til pressehuset. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i små træhuse ved kontrollerede temperaturer. Efter gæringen lagres den elegante Hampton Water i flere måneder på franske egetræsfade.

Madanbefaling til Gérard Bertrand Hampton Water

Denne franske vin nydes bedst meget afkølet ved 5-7 °C. Den er perfekt som ledsagende vin til porresuppe, kokos-lime fiskekarry eller porretortilla.

Hampton Water og socialt engagement

Hos Hampton Water tror de på at arbejde med organisationer, der deler de samme værdier, for at give tilbage til samfundet. Man støtter forskellige sociale projekter, såsom Pink Agenda, som er dedikeret til kampen mod brystkræft og har til formål at forenkle livet for dem, der lider af sygdommen.

Den lyserøde dagsorden
Vi er stolte af at støtte Pink Agenda i deres indsats for at indsamle penge til forskning og behandling af brystkræft. Siden 2022 har vi doneret over 25.000 dollars til at forbedre livet for dem, der lider af brystkræft. Til dato har The Pink Agenda indsamlet næsten 6 millioner dollars.

Vi er stolte af at støtte Pink Agenda i deres indsats for at indsamle penge til forskning og behandling af brystkræft. Siden 2022 har vi doneret mere end 25.000 dollars til at forbedre livet for mennesker, der lider af brystkræft. Til dato har Pink Agenda indsamlet næsten 6 millioner dollars.

Hårde fakta

90
Punkte
Decanter
88
Punkte
Falstaff
90
Punkte
Wine Enthusiast
90
Punkte
Wine Spectator
Typ produktu:
Vintype:
Rosévine
Vin farve:
Rosé
Smag:
Anledning og tema:
Typisk aften , Madlavning med venner , Valentins Dag
Delstat:
Frankrig
Dyrkningsareal:
Languedoc-Roussillon (FR)
Udvidelse:
Lllle træ
Detaljer om udvidelse:
Fransk eg , Nyt træ
Kvalitetsklassifikation og prædikater:
AOP Appellation d’Origine Protégée
Præmiering:
Tom Cannavan - 89 Punkte , Drinks Business Global Rosé Awards - 94 Punkte , Decanter - 90 Punkte , Falstaff - 88 Punkte , Wine Enthusiast - 90 Punkte , Wine Spectator - 90 Punkte
Aroma:
Citron , Vanilje , Jordbær
Mundfølelse:
lys
Efterklang:
medium
Stil:
moderne , ungdommelig
Optimal serveringstemperatur i C °:
5 - 7
Denne vin er velegnet til:
Lette måltider , Lette og solide retter
Vinglas anbefaling :
Hvidvinsglas
Størrelse i L.:
0,75
Flaske design og udstyr:
Bordeaux flaske , kunstnerisk
Lukningstype:
Glasstop
Holdbarhed i år fra årgang:
5
Alkohol i vol%:
13
Allergener og ingredienser:
Indeholder sulfitter og svovldioxid
Distributør:
Gérard Bertrand - Rue de Narbonne Plage - 11100 Narbonne - Frankreich
Vare.-nr:
70011-FR-RO-BL-0138-21.2
OP OP
OP