🌟 Camino Lindo Tinto imponerer med sin silkeagtige blødhed og frugtrige elegance
🍷 Nyd denne rødvin fremragende til kikærte-curry eller en lækker porretortilla
🌍 Den økologisk producerede vin kommer fra den anerkendte region Castilla - La Mancha og fokuserer på den kvalitetsdruetype Tempranillo fra Parra Jiménez
emballage!
Mere information om Camino Lindo Tinto - Parra Jiménez
I glasset præsenterer den biologisk producerede Camino Lindo Tinto fra Parra Jiménez en strålende rubinrød farve. Buketten af denne rødvin fra Kastilien - La Mancha fanger med noter af sorte ribber, morbær, brombær og blåbær. Især dens frugtige karakter gør denne vin så særlig.
Med sin behageligt doserede restsødme på 10,2 gram per liter kærtegner Camino Lindo Tinto ganen og fortryller med sin runde og harmoniske tekstur. På ganen præsenterer teksturen af denne lette rødvin sig vidunderligt silkeagtig. Gennem sin vitale frugtsyre fremstår Camino Lindo Tinto på ganen dejligt frisk og livlig. I eftersmagen begejstrer denne ungdommelige rødvin fra vinområdet Kastilien - La Mancha endelig med en smuk længde. Der er igen antydninger af blåbær og sorte ribber.
Vinifikation af Camino Lindo Tinto fra Parra Jiménez
Denne vin fokuserer klart på en druesort, nemlig Tempranillo. Til denne usædvanligt elegante druesorte rene vin fra Parra Jiménez er der kun anvendt fejlfrit drueudstyr. Efter håndplukning bliver druerne hurtigt sendt til pressehuset. Her sorteres de og åbnes forsigtigt. Herefter sker gæringen i ståltank ved kontrollerede temperaturer. Efter gæringen afsluttes. Efter vinens færdiggørelse harmoniseres Camino Lindo Tinto forsigtigt.
Madanbefaling til Parra Jiménez Camino Lindo Tinto
Denne spanier bør nydes bedst tempereret ved 15 - 18°C. Den egner sig perfekt som ledsagende vin til kikærtegryde, grøntsagsgryde med pesto eller porretortilla.
- Flere produkter fra Parra Jiménez