🍷 Camino Tinto begejstrer med en silkeagtig flydende tekstur og en perfekt afbalanceret frugtsyre
🍽️ Han er den ideelle ledsager til kraftige retter som Ossobuco eller kålroulader
🌍 Denne højkvalitets rødvin stammer fra den berømte vinregion Castilla - La Mancha og produceres af Parra Jiménez
emballage!
Mere information om Camino Tinto - Parra Jiménez
Den veganske fremstillede Camino Tinto fra Parra Jiménez stråler med en lys rubinrød farve i glasset. Næsen på denne rødvin fra Kastilien - La Mancha overbeviser med aromaer af morbær, brombær, blåbær og sorte ribs. Netop dens frugtprægede karakter gør denne vin så særligt.
Camino Tinto fra Parra Jiménez er et godt valg for alle livsnydere, der foretrækker så lidt restsødme i vinen som muligt. Samtidig fremstår den dog aldrig karg eller sprød, som man jo kunne forvente af en vin over 4-euro-mærket. På ganen præsenterer teksturen af denne velafbalancerede rødvin sig vidunderligt silkeagtigt. Gennem den balancerede frugtsyre kærtegner Camino Tinto med en blød mundfornemmelse, uden at den samtidig mister sin friskhed. I eftersmagen begejstrer denne unge rødvin fra vinregionen Kastilien - La Mancha endelig med en smuk længde. Igen viser antydninger af morbær og brombær sig.
Vinifikation af Parra Jiménez Camino Tinto
Denne vin fokuserer klart på én druesort, nemlig Tempranillo. Til denne usædvanligt velafbalancerede monopolvin fra Parra Jiménez blev kun førstklassigt druemateriale anvendt. Efter håndhøstningen kommer druerne straks til vineriet. Her sorteres de og males nænsomt. Derfter følger gæringen i rustfrit ståltank ved kontrollerede temperaturer. Efter gæringen afsluttes . Efter vinens færdiggørelse bliver Camino Tinto nænsomt harmoniseret.
Madanbefaling til Camino Tinto fra Parra Jiménez
Denne rødvin fra Spanien bør nydes tempereret ved 15 - 18°C. Den er perfekt som ledsager til ossobuco, kartoffelpande med laks eller kålruller.
- Flere produkter fra Parra Jiménez