🍇 Den Sauvage Riesling fra Georg Breuer viser en elegant og frisk stil med sprøde frugtsyre og mineralske noter
🍽️ Nyd denne vin perfekt til citron-chili-kylling eller en cremet spinatgratin
🌿 Fremstillet i det anerkendte Rheingau af førsteklasses Riesling-druer på ler- og skiferjord
emballage!
Mere information om Sauvage Riesling trocken - Georg Breuer
Sauvage Riesling fra vinregionen Rheingau afslører sig i glasset i en strålende skinnende lys gulfarve. I glasset præsenterer denne hvidvin fra Georg Breuer aromaer af pomelo, lindetræ, grapefrugt, syrener og citron, suppleret med flødekaramel, gærbrød og brioche. Georg Breuer Sauvage Riesling fremstår behageligt tør for vinelskeren. Denne hvidvin viser sig aldrig grov eller karrig, som man kunne forvente af en vin i det høje kvalitetsvineområde. På ganen præsenterer teksturen af denne lette hvidvin sig vidunderligt let og sprød. Gennem sin fremtrædende frugtsyre afslører Sauvage Riesling sig på ganen herligt frisk og livlig. I eftersmagen begejstrer denne hvidvin fra vinregionen Rheingau endelig med en smuk længde. Igen viser der sig nu antydninger af pomelo og citron. I eftersmagen tilføjes der endnu mineralske noter fra de af skifer og ler dominerede jorde.
Vinifikation af Sauvage Riesling fra Georg Breuer
Denne vin lægger klart vægt på en druesort, nemlig Riesling. Til denne vidunderligt elegante sortrenede vin fra Georg Breuer er der kun høstet førsteklasses druemateriale. I Rheingau vokser vinplanterne, som producerer druerne til denne vin, på jorde af ler og skifer. Efter høsten transporteres druerne hurtigst muligt til pressehuset. Her sorteres de og males forsigtigt. Derefter sker gæringen i rustfrie ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Efter enden kan Sauvage Riesling harmonisere videre på den fine gærceller i flere måneder.
Madanbefaling til Georg Breuer Sauvage Riesling
Nyd denne hvidvin fra Tyskland helst godt afkølet ved 8 - 10°C som en ledsagende vin til citrons-dag-chili-kylling med bulgur, spinatgratin med mandler eller porresuppe.
- Flere produkter fra Georg Breuer