- Denne hvide vin af de bedste druer passer perfekt til retter som stegt ørred med ingefærpære eller penne med ruccola
- Opbevaringen i tanke af rustfrit stål gør denne tyske hvide vin særligt sprød
- En balanceret hvid vin, perfekt til en grillfest eller en fest
emballage!
Mere information om Oberbergener Bassgeige Grauburgunder - Weingut Franz Keller
I glasset præsenterer Oberbergener Bassgeige Grauburgunder fra Weingut Franz Keller en fantastisk glitrende kobbergylden farve. I glasset tilbyder denne hvidvin fra Weingut Franz Keller aromaer af mango, physalis, ferskner, guavaer og nektariner, suppleret med vanilje, sort te og bitter chokolade. Weingut Franz Keller Oberbergener Bassgeige Grauburgunder imponerer med sit elegant tørre smagsbillede. Den blev tappet med kun 0,9 gram restsukker. Som man selvfølgelig kan forvente af en vin i den høje kvalitetsvin-kategori, fortryller denne tyske vin naturligvis med en fin balance trods sin tørhed. En fremragende smag kræver ikke nødvendigvis sukker. Gennem sin livlige frugtsyre afslører Oberbergener Bassgeige Grauburgunder sig særligt frisk og levende på ganen. I eftersmagen glæder denne hvidvin fra vinregionen Baden endelig med god længde. Igen viser der sig noter af physalis og fersken. I eftersmagen tilføjes der mineraliske noter fra de vulkanske og loess-dominerede jorde.
Vinifikation af Oberbergener Bassgeige Grauburgunder fra Weingut Franz Keller
Den elegante Oberbergener Bassgeige Grauburgunder fra Tyskland er en ren druetype vin, presset fra druesorten Grauburgunder. I Baden vokser vinplanterne, der producerer druerne til denne vin, på jorde af loess og vulkansk sten. Efter høsten kommer druerne hurtigt til pressehuset. Her bliver de udvalgt og forsigtigt knust. Herefter følger gæringen i ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af en modning i flere måneder på de fine gærrester, før vinen endelig tappes.
Madanbefaling til Oberbergener Bassgeige Grauburgunder fra Weingut Franz Keller
Nyd denne hvidvin fra Tyskland ideelt godt afkølet ved 8 - 10°C som en ledsager til kokos-lime-fiskcurry, stegt ørred med ingefær-pære eller kålrouletter.
- Flere produkter fra Franz Keller