Denne hjemmeside bruger cookies, der er nødvendige for den tekniske drift af hjemmesiden og er altid indstillet. Andre cookies, der har til formål at øge bekvemmeligheden ved at bruge dette websted, tjene direkte reklame eller lette interaktion med andre websteder og sociale netværk, er kun indstillet med dit samtykke.
Konfiguration
Teknisk påkrævet
Disse cookies er nødvendige for de grundlæggende funktioner i butikken.
Accepter alle cookies
Afvis alle cookies
Brugerdefineret caching
CSRF-Token
Cookieindstillinger
Individuelle priser
Session
Valgt butik
Valutaveksling
Komfortfunktioner
Disse cookies bruges til at gøre shoppingoplevelsen endnu mere tiltalende, for eksempel for at genkende den besøgende.
Franz Keller-vinhuset opstod engang som følge af udvidelsen af Keller-familiens cateringvirksomhed.
Weingut Franz Keller - Virkelig dyrket sammen med naturen
Målet var at fremstille vine, der ville være perfekte ledsagere til den mad, der blev serveret i restauranten. For at kunne klare denne ikke helt nemme opgave er de afhængige af perfektion og samvittighedsfuldt og hårdt arbejde i vinmarken, ligesom de er det i køkkenet. Dyder, der allerede var på dagsordenen i tidligere tider, for de stejle skråninger og små terrasser på FranzKeller-vinmarken stammer helt tilbage fra romertiden. Familien Keller har altid lagt stor vægt på den franske livsstil. Og det kan smages og opleves i FranzKellers vine. Mellem friske og frugtagtige aromaer finder du således også vine, der til tider er komplekse og fyldige.
Moderne teknologi og bevaret tradition forenes på Franz Keller Winery
FranzKeller Winery er på en unik måde forbundet med naturen og er endda smeltet sammen med den. Både drueforarbejdningsstedet, kælderen, vinhuset og restauranten"KellerWirtschaft" passer perfekt ind i det omgivende landskab. Dette kan tages bogstaveligt, da vinhuset er delvist bygget ned i jorden. Alle tagflader er beplantet med frø fra det nærliggende Badberg. Det skaber blandt andet de optimale klimatiske betingelser for både udvikling og senere lagring af vinene. Moderne teknologi understøtter blot de betingelser, som naturen har skabt. Skånsom dyrkning med organisk gødning og respekt for naturen er lige så meget en del af succesen som en reduktion af udbyttet ved at dele druerne, tynde ud og grøn høst. Høsten af de modne frugter foregår også her i traditionelt håndarbejde og i flere etaper. Dette sikrer, at bærrene er sunde, at de er meget modne og at druerne har den fulde smag. Afhængigt af typen af vin får den lov til at udvikle sig fuldt ud under lagringen i barriques eller andre træfade samt i moderne ståltanke. De filigraner, elegante vine fra FranzKeller-ejendommen imponerer både gæster og vinkendere fra hele verden. Restauranten, der hører til vingården FranzKeller, har også fået en Michelin-stjerne siden 1969.
Stort udvalg af smagsvarianter hos Franz Keller
Terroiret i de vinmarker, som Keller-familien dyrker, er forudbestemt til fremragende vine. Den 16 km lange Kaiserstuhl ligger nordvest for Freiburg mellem Schwarzwald og Vosgesbjergene og byder på ideelle mikroklimatiske forhold til vindruedyrkning. Regionen er en af de varmeste i Tyskland: i en højde på op til 600 meter har vinmarkerne her et næsten middelhavsklima. De op til 30 meter høje kalkholdige lerlag, som er ophobet på vinmarkens vulkanske forvitrede jordbund, fungerer som et fremragende vand- og varmereservoir. De giver de bedste betingelser for sorterne Chardonnay samt Pinot Gris, Pinot Blanc og Pinot Noir. Da klippen varierer fra sted til sted, får FranzKeller-vinhuset en bred vifte af smagsindtryk. Bassgeige i landsbyen Oberbergen giver f.eks. med sine højere, kølige beliggenheder meget fine aromaer, men med sine sydlige beliggenheder nær landsbyen giver den også kraftigere smagsindtryk.
Pulverbukken derimod giver med sit høje indhold af aktiv kalk i jorden kombineret med lagring i traditionelle træfade en yderst frisk Weißherbst med en fin krydret note.
Og i Kirchberg i Oberrotweil er aftrykket fra den burgundiske port særlig tydeligt. Den syd- og sydvestvendte vinmark er grundlæggende køligere end f.eks. Schlossberg- og Eichberg-områderne. I kombination med det vulkanske grus ved foden af skråningen er den Pinot Noir, der blev plantet her i 1975, ret fin og afdæmpet, uden at den mister noget af sin sædvanlige burgundiske kvalitet.
Følgende druesorter dyrkes på ejendommen:
Pinot Gris
Chardonnay
Pinot Noir
Pinot Blanc
Müller-Thurgau
Silvaner
Gewürztraminer
Lemberger
Merlot
Cabernet Sauvignon
Ud over de mere traditionelle druesorter findes der således også druesorter, der er usædvanlige for regionen, men som alligevel føler sig hjemme her, som f.eks. de tre sidstnævnte, nemlig Lemberger, Merlot og Cabernet Sauvignon.
VINELLO & Partner har brug for dit samtykke til brug af data, f.eks. for at vise oplysninger om dine interesser. Ved at klikke på OK gives der samtykke. mere