🍷 Gigondas fra Domaine E. Guigal begejstrer med sin silkebløde og kødfulde tekstur i hver slurk
🍽️ Nyd denne rødvin perfekt kombineret med lammekød i ragout og kikærter for en uforglemmelig smagsoplevelse
🌿 Denne kraftfulde vin forener de ædle druesorter Grenache, Mourvèdre og Syrah fra den kendte Rhône-region
emballage!
Mere information om Gigondas - Domaine E. Guigal
Gigondas fra vinregionen Rhône-dalen præsenterer sig i glasset i en tæt purpur rød farve. Med en smule skråning afslører rødvinsglasset ved kanterne en charmerende granatrød nuance. Efter den første svingning afslører denne rødvin en høj viskositet, hvilket viser sig i tydelige kirkenvinduer ved glasranden. Næsen på denne rødvin fra Rhône-dalen fanger med nuancer af brombær, morbær, sorte ribs og blåbær. Hvis vi dykker dybere ned i aromatikken, tilføjes enebær, grøn peberfrugt og middelhavskrydderurter.
Gigondas fra Domaine E. Guigal er et godt valg for alle vinelskere, der foretrækker så lidt sødme i vinen som muligt. Alligevel fremstår den aldrig fattig eller skrøbelig, som man naturligvis kunne forvente af en vin i superligaen. På ganen præsenterer teksturen af denne kraftfulde rødvin sig vidunderligt silkeagtigt og saftigt. I eftersmagen begejstrer denne lagringsdygtige rødvin fra vinregionen Rhône-dalen endelig med en smuk længde. Igen dukker der antydninger af brombær og sorte ribs op.
Vinifikation af Domaine E. Guigal Gigondas
Den kraftfulde Gigondas fra Frankrig er en cuvée, lavet af druesorterne Grenache, Mourvèdre og Syrah. Efter høsten kommer druerne hurtigt ind i pressehuset. Her udvælges de og åbnes forsigtigt. Herefter sker gæringen ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af en modning.
Anbefalinger til mad til Gigondas fra Domaine E. Guigal
Drik denne rødvin fra Frankrig bedst tempereret ved 15 - 18°C som ledsagende vin til lammestuvning med kikærter og tørrede figner, gåsebryst med ingefær-rødkål og merian eller grøntsags-couscous med oksekødsfrikadeller.
- Flere produkter fra E. Guigal