🍷 Club Batonnage begejstrer med en tæt struktur og en elegant modning i franske egefade
🍽️ Nyd den perfekt kombineret med Boeuf Bourguignon eller stegt kalvelever for en uforglemmelig smagsoplevelse
🌍 Fra Burgenland, vinificeret af udvalgte druesorter Blaufränkisch, Cabernet Sauvignon og Merlot af Markus Altenburger
emballage!
Mere information om Club Batonnage - Club Battonage
Club Batonnage fra Club Battonage fra Burgenland tilbyder i det svungne glas en tæt, purpurrød farve. Ved den første svungning afslører denne rødvin en høj tæthed og fylde, hvilket viser sig i kirkenvinduer ved glaskanten. Bouqueten af denne rødvin fra Burgenland forfører med noter af brombær og brombærgele. Hvis vi fortsætter med at udforske aromatikken, tilføjes der, gennem påvirkning fra egetræ, kakao og ristet træ.
Denne østrigske vin begejstrer med sit elegant tørre smagsbillede. Den blev tappet med usædvanligt lidt restsukker. Dette er en ægte kvalitetsvin, som klart adskiller sig fra enklere kvaliteter, og denne østriger fortryller naturligvis med sin fine balance på trods af sin tørhed. Smag kræver nemlig ikke nødvendigvis meget restsukker. På ganen præsenterer teksturen af denne kraftfulde rødvin sig vidunderligt tæt. Finalen af denne meget lagringsdygtige rødvin fra vinområdet Burgenland, nærmere bestemt fra Neusiedler See, imponerer til sidst med en usædvanlig eftersmag.
Vinifikation af Club Battonage Club Batonnage
Denne kraftfulde rødvin fra Østrig vinificeres ud fra druesorterne Blaufränkisch, Cabernet Sauvignon og Merlot. Club Batonnage er en ægte gammel verdensvin, for denne østriger udstråler en usædvanlig europæisk charme, som klart understreger succesen for vine fra den gamle verden. En meget høj indflydelse på modningen af druerne har desuden det faktum, at Blaufränkisch-, Cabernet Sauvignon- og Merlot-druerne vokser under indflydelse af et forholdsvis køligt klima. Dette viser sig blandt andet i særligt lange og ensartede druer samt en forholdsvis moderat alkoholindhold i vinen. Når de er perfekt modne, høstes druerne til Club Batonnage udelukkende manuelt uden hjælp fra slidstærke og ikke-selektive drueskyrer. Efter håndplukningen kommer druerne hurtigt ind i kælderen. Her bliver de selekteret og forsigtigt knust. Efterfølgende finder gæring sted i store fade ved kontrollerede temperaturer. Efter gæringens afslutning lagrer den kraftfulde Club Batonnage stadig i nogle måneder i fade af fransk eg.
Anbefalinger til mad til Club Battonage Club Batonnage
Denne rødvin fra Østrig bør nydes tempereret ved 15 - 18°C. Den egner sig perfekt som ledsagende vin til Boeuf Bourguignon, lammestuvning med kikærter og tørrede figner eller stegt kalvelever med æbler, løg og balsamico-sauce.
- Flere produkter fra Markus Altenburger