🍷 Oplev kraften i Châteauneuf-du-Pape fra Château Sixtine med sin komplekse aroma af morbær, kirsebær og et touch af vanilje fra barrique-lagringen
🍽️ Nyd denne fyldige rødvin til braiseret kylling eller mørt ossobuco for en uforglemmelig middagoplevelse
🌍 Fremstillet af de ædle druesorter Garnacha, Mourvèdre og Syrah, vokser denne ekstraordinære vin i de solrige vinmarker i den sydlige Rhône-dal
emballage!
Mere information om Châteauneuf-du-Pape AOC - Château Sixtine
Den kraftfulde Châteauneuf-du-Pape fra Château Sixtine skinner med en tæt purpurrød farve i glasset. I næsen viser denne Château Sixtine rødvin en række bær som morbær, sorte kirsebær, blåbær, blommer og rosiner. Som om det ikke var imponerende nok, tilføjes der også kakaobønner, vanilje og kanel gennem modningen i små egetræsfustager.
Châteauneuf-du-Pape fra Château Sixtine er ideel for alle vindrikkere, der foretrækker tørre vine. Den fremstår dog aldrig sparsom eller ru, som man naturligt kunne forvente af en vin. Kraftfuld og nuanceret præsenterer denne kødfulde og tætte rødvin sig på ganen. Finale af denne rødvin fra vinregionen Sydlige Rhône-dal, nærmere bestemt fra Châteauneuf-du-Pape, begejstrer med en bemærkelsesværdig eftersmag. Afgangen ledsages også af mineraliske nuancer fra de sand- og kalkstensdominerede jorde.
Vinifikation af Château Sixtine Châteauneuf-du-Pape
Grundlaget for den kraftfulde Châteauneuf-du-Pape fra den Sydlige Rhône-dal er druer fra druesorterne Garnacha, Mourvèdre og Syrah. Druerne vokser under optimale forhold i den Sydlige Rhône-dal. Vinstokke graver deres rødder dybt i jorde af ler, sand, kalksten og ler. Når den perfekte fysiologiske modenhed er sikret, høstes druerne til Châteauneuf-du-Pape udelukkende for hånd, uden hjælp fra grove og lidt selektive mekaniske høstemaskiner. Efter høsten transporteres druerne hurtigt til presseriet. Her sorteres de og åbnes forsigtigt. Derefter gærer de i rustfrit stål og små egetræsfustager ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af modning i flere måneder i barriques af egetræ.
Madanbefaling til Châteauneuf-du-Pape fra Château Sixtine
Nyd denne rødvin fra Frankrig bedst tempereret ved 15 - 18 °C som ledsager til ossobuco, braiseret kylling i rødvin eller andebryst med ingefær-rødkål og merian.
Udmærkelser for Châteauneuf-du-Pape fra Château Sixtine
Denne vin fra Châteauneuf-du-Pape begejstrer ikke kun os; også kendte vinanmeldere har præmieret den med 90 point eller mere. Blandt bedømmelserne finder man
- Decanter - 93 point
- Flere produkter fra Diffonty - Chateau Sixtine