- Denne rødvin lavet på Carignan, Grenache og Syrah druer suppleres fremragende med retter som andebryst med sukkerærter eller lammekølle med kikærter og tørrede figner
- Dens oprindelse fra Languedoc-Roussillon gør denne vin til en typisk repræsentant for vinene fra et koldklima-dyrkningsområde
- Den franske rødvin er særdeles velegnet
Chateau Portal - Herpe Paul
emballage!
Mere information om Chateau Portal - Herpe Paul
Chateau Portal fra Herpe Paul i Languedoc-Roussillon har en tæt, purpurrød farve i det hvirvlede glas. Hældt i et rødvinsglas viser denne rødvin fra den gamle verden vidunderligt udtryksfulde aromaer af violer og hindbær, afrundet af yderligere frugtagtige nuancer.
Herpe Paul Chateau Portal præsenterer sig vidunderligt tør for vinelskeren. Denne rødvin virker aldrig grov eller mager, som man kunne forvente af en vin. Denne kødfulde og silkeagtige rødvin er fyldig og kompleks i smagen. Eftersmagen af denne vin fra vindistriktet Languedoc-Roussillon har en smuk længde. Igen dukker der antydninger af hindbær og violer op. I eftersmagen kommer mineralske noter fra den kalkstens- og lerdominerede jord med.
Vinifikation af Herpe Paul Chateau Portal
Den kraftfulde Chateau Portal fra Frankrig er en cuvée vinificeret på druesorterne Carignan, Grenache og Syrah. Druerne vokser under optimale forhold i Languedoc-Roussillon. Her graver vinstokkene deres rødder dybt ned i en jordbund af ler og kalksten. Efter høsten føres druerne straks til pressehuset. Her udvælges de, og der foretages en omhyggelig opdeling. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Vinifikationen efterfølges af et par måneders modning på det fine gær, før vinen til sidst tappes på flaske.
Serveringsforslag til Chateau Portal by Herpe Paul
Denne rødvin fra Frankrig nydes bedst ved en tempereret temperatur på 15 - 18°C. Den er perfekt til braiseret kylling i rødvin, lammegryde med kikærter og tørrede figner eller stegt kalvelever med æbler, løg og balsamicoeddikesauce
.- Flere produkter fra Herpe Paul