🍷 Castillo De Enguera Reserva begejstrer med sin fløjlsbløde og fyldige karakter efter en omhyggelig lagring på egetræsfade
🍽️ Nyd denne rødvin ideelt til lækker gåsebryst eller aromatiske græskarlaaser
🌿 Fremstillet af de noble druesorter Monastrell og Tempranillo i den anerkendte vinregion Valencia fra Bodegas Enguera
emballage!
Mere information om Castillo De Enguera Reserva Valencia D.O. - Enguera
Den i tønden modnede Castillo De Enguera Reserva Valencia D.O. fra vinregionen Valencia afslører sig i glasset i en tæt purpur-rød, rubinrød farve. I kanten viser sig desuden en farveovergang til granatrød. Hældt i et rødvinsglas tilbyder denne rødvin fra Spanien herligt udtryksfulde aromaer af brombær, morbær, blåbær og sorte ribser, afrundet af yderligere frugtagtige nuancer, som modningen på egetræsfad bidrager med.
Denne rødvin fra Enguera er perfekt til alle vinentusiaster, der foretrækker så lidt restsukker som muligt i vinen. Den fremstår dog aldrig karrig eller sprød, men derimod rund og smidig. På ganen præsenterer teksturen af denne kraftfulde rødvin sig vidunderligt fløjlsblød. Gennem sin livlige frugtsyre afslører Castillo De Enguera Reserva Valencia D.O. sig på ganen drømmende frisk og livlig. Finalen af denne modne rødvin fra vinregionen Valencia imponerer endelig med en smuk eftersmag.
Vinifikation af Enguera Castillo De Enguera Reserva Valencia D.O.
Den kraftfulde Castillo De Enguera Reserva Valencia D.O. fra Spanien er en cuvée, vegan vinificeret af druesorterne Monastrell og Tempranillo. Efter høsten transporteres druerne straks til vineriet. Her bliver de sorteret og nænsomt knust. Der følger en gæring i små egetræsfade ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af en modning i nogle måneder i barriques af egetræ. Efter færdiggørelsen af vinen harmoniseres Castillo De Enguera Reserva Valencia D.O. forsigtigt.
Madanbefaling til Castillo De Enguera Reserva Valencia D.O. fra Enguera
Denne rødvin fra Spanien bør nyder bedst tempereret ved 15 - 18°C. Den passer perfekt som ledsager til andebryst med ingefær-rødkål og merian, græskar-lasagne eller stegt kalvealber med æbler, løg og balsamicosauce.
- Flere produkter fra Bodegas Enguera