🍇 Siefersheim Riesling Porphyr fra Wagner-Stempel begejstrer med sin elegante profil og en perfekt balance mellem frugt og friskhed
🍽️ Ideel til fine retter som laks-pande eller en velsmagende græskar-gratin
🌍 Produceret fra de bedste marker i Rheinhessen, afspejler denne økologisk dyrkede Riesling det særlige terroir
emballage!
Mere information om Siefersheim Riesling Porphyr - Wagner-Stempel
I glasset viser den biologisk producerede Siefersheim Riesling Porphyr fra Wagner-Stempel en lys gylden farve. Efter den første svirpning kan man ved denne hvidvin mærke en perfekt balance, da den hverken fremstår vandig eller sirups- eller likøragtig på glassets vægge. Den første næse af Siefersheim Riesling Porphyr kærtegner med nuancer af nektariner, abrikoser og vinbergspærer. De frugtige komponenter i buketten ledsages af noter fra fadlagringen som solvarmt sten, grøn paprika og enebær.
Denne tørre hvidvin fra Wagner-Stempel er lige det rigtige for folk, der helst vil drikke knastørt. Siefersheim Riesling Porphyr nærmer sig det med kun 2,3 gram restsukker. På ganen præsenterer teksturen af denne velafbalancerede hvidvin sig vidunderligt smeltende. Gennem sin vitale frugtsyre fremstår Siefersheim Riesling Porphyr på ganen imponerende frisk og livlig. Finalen af denne hvidvin fra vinregionen Rheinhessen, nærmere bestemt fra Siefersheim, overbeviser endelig med en betydelig eftersmag. Afslutningen ledsages desuden af mineralske nuancer fra de sand- og lerprægede jorde.
Vinifikation af Siefersheim Riesling Porphyr fra Wagner-Stempel
Denne balancerede hvidvin fra Tyskland vinificeres biologisk af druesorten Riesling. Druerne vokser under optimale forhold i Rheinhessen. Vinstokke graver her deres rødder dybt i jorde af ler, sand og silikatsten. Siefersheim Riesling Porphyr er en ægte gammel verdensvin, da denne tyske vin udstråler en usædvanlig europæisk charme, som klart understreger succesen af vine fra den gamle verden. Når den perfekte fysiologiske modenhed er sikret, plukkes druerne til Siefersheim Riesling Porphyr udelukkende i hånden og uden hjælp fra grove og lidt selektive maskiner. Efter høsten bringes druerne straks til kælderen. Her bliver de udvalgt og skånsomt knust. Herefter finder gæringen sted i ståltank og små egetræsfade ved kontrollerede temperaturer. Efter gæringen følger en modning i nogle måneder i 1200 l stort fad af egetræ.
Madparring til Siefersheim Riesling Porphyr fra Wagner-Stempel
Denne tyske hvidvin bør helst nydes godt afkølet ved 8 - 10°C. Den egner sig perfekt som ledsager til kartoffelpande med laks, kikærte-curry eller græskarsoufflé.
- Flere produkter fra Wagner-Stempel