🍷 Rouge Châteauneuf-du-Pape fra Domaine du Vieux Lazaret begejstrer med en elegant fadlagring og en silkeagtig tekstur
🍽️ Den harmonerer eksklusivt med gåsebryst i ingefær-rødkål eller fyldte rødløg og løfter festmåltidet til højderne
🌍 Denne kraftfulde vin forener de ædle druesorter Counoise, Cinsault, Garnacha, Mourvèdre og Syrah fra den anerkendte vinregion Rhône
emballage!
Mere information om Châteauneuf-du-Pape AOC - Domaine du Vieux Lazaret
Den i tønden lagrede Rouge Châteauneuf-du-Pape fra vinregionen Rhône præsenterer sig i glasset i en dyb purpur farve. Når man svinger vinglasset, afslører denne rødvin en høj tæthed og fylde, hvilket viser sig i stærke kirkevinduer langs glasranden. Ideelt hældt i et rødvinsglas, afslører denne vin fra den Gamle Verden vidunderlige delikate aromaer af morbær, sorte ribsoler, blåbær og brombær, afrundet af bitter chokolade, kanel og sort te, som fadlagringen bidrager til.
Rouge Châteauneuf-du-Pape fra Domaine du Vieux Lazaret er den rigtige dråbe for alle nydere, der foretrækker det tørt. Alligevel fremstår den aldrig mager eller sprød, men rund og glat. På tungen kendetegnes denne kraftfulde rødvin ved en utroligt sålappet tekstur. Finale af denne godt lagringsdygtige rødvin fra det sydlige Rhône-dal, nærmere bestemt fra Châteauneuf-du-Pape, imponerer til sidst med en betragtelig eftersmag.
Vinifikation af Domaine du Vieux Lazaret Rouge Châteauneuf-du-Pape
Grundlaget for den kraftfulde Rouge Châteauneuf-du-Pape fra det sydlige Rhône-dal er druer fra druesorterne Counoise, Cinsault, Garnacha, Mourvèdre og Syrah. Rouge Châteauneuf-du-Pape er en ægte vin fra den Gamle Verden, for denne franske vin ånder en usædvanlig europæisk charme, der klart understreger succesen for vine fra den Gamle Verden. Efter høsten transporteres druerne hurtigt til vingården. Her sorteres de og males nænsomt. Derefter sker gæringen i edeltanks ved kontrollerede temperaturer. Efter gæringen kan Rouge Châteauneuf-du-Pape harmonisere yderligere i 18 måneder på surdejen.
Madparring til Rouge Châteauneuf-du-Pape fra Domaine du Vieux Lazaret
Denne franske vin bør nydes tempereret ved 15 - 18°C. Den passer perfekt som ledsager til andebryst med ingefær-rødkål og merian, grøntsagsgryde med pesto eller rødløg fyldt med couscous og abrikoser.
- Flere produkter fra Famille Quiot