🍷 Den Prima La Encina Ribera del Duero DO overrasker med sin elegante struktur og bliver omhyggeligt lagret på egetræsfade
🍽️ Nyd denne rødvin ideelt sammen med fyldte peberfrugter eller møre andebryst med sukkerærter
🌍 Denne udsøgte dråbe fra Bodegas Portia er baseret på den populære druesort Tempranillo fra den traditionsrige vinregion Ribera del Duero
emballage!
Mere information om Prima La Encina Ribera del Duero DO - Bodegas Portia
Den fadlagrede Prima La Encina Ribera del Duero fra vinregionen Kastilien - León præsenterer sig i glasset i tæt rubinrød. Når glasset svinges, afslører denne rødvin en høj tæthed og fylde, hvilket fremgår af tydelige kirkenvinduer ved glasranden. Den første næse af Prima La Encina Ribera del Duero præsenterer noter af morbær, svesker og brombær. De frugtagtige elementer i bouqueten supplerer med noter fra fadlagringen som sort te, mørk chokolade og peberkorn.
På ganen åbner Prima La Encina Ribera del Duero fra Bodegas Portia vidunderligt aromatisk, frugtbart og balanceret. På tungen kendetegnes denne kraftfulde rødvin ved en ufattelig tæt tekstur. I eftersmagen begejstrer denne ungdommelige vin fra vinregionen Kastilien - León endelig med en exceptionel længde. Der dukker endnu engang anklange af sveske og blåbær op.
Vinifikation af Prima La Encina Ribera del Duero fra Bodegas Portia
Grundlaget for den kraftfulde Prima La Encina Ribera del Duero fra Spanien er druer fra druesorten Tempranillo. Naturligvis bestemmes Prima La Encina Ribera del Duero også af mere end blot jorden Ribera del Duero DO. Denne spanier kan i ordets bedste forstand betegnes som en vin fra den Gamle Verden, der præsenterer sig særdeles imponerende. En ikke at forkaste indflydelse på modenheden af høsten har desuden det faktum, at Tempranillo-druerne trives under indflydelse af et varmt klima. Dette viser sig blandt andet i særligt veludviklede druer og en relativt høj alkoholindhold i vinen. Efter høsten kommer druerne hurtigt til kælderen. Her sorteres de og klemmes forsigtigt. Dernæst følger gæringen i store fade ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af en lagring i nogle måneder på kieselgur, inden vinen endelig tappes på flasker. Efter vinen er færdiggjort, harmoniseres Prima La Encina Ribera del Duero forsigtigt.
Madparring til Bodegas Portia Prima La Encina Ribera del Duero
Nyd denne rødvin fra Spanien ideelt tempereret ved 15 - 18°C som en ledsagende vin til fyldte peberfrugter, gåsebryst med ingefær-rødkål og merian eller andebryst med sukkerærter.
- Flere produkter fra Bodegas Portia