🍷 Le Roi Boeuf VdF fra Lionel Osmin & Cie imponerer med sin elegante, smeltende krop og perfekt balance
🍽️ Nyd denne aromatiske rødvin til fyldte peberfrugter eller braiseret kylling for en harmonisk smagsoplevelse
🌍 Fremstillet af udvalgte Cabernet Franc, Merlot og Tannat druer, bringer denne vin Sydvestfrankrigs sjæl ind i glasset
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
emballage!
Mere information om Le Roi Boeuf VdF - Lionel Osmin & Cie
Med Lionel Osmin & Cie Le Roi Boeuf VdF kommer der en førsteklasses rødvin i glasset. Her præsenterer den en vidunderligt lysende, purpurfarvet farve. Der vises desuden en farvemæssig overgang til granatrød. Hvis man giver den noget luft ved at svinge den, kan man ved denne rødvin mærke en førsteklasses balance, for den præger hverken glasvægge med vandige eller sirups- eller likøragtige nuancer. Den første næse af Le Roi Boeuf VdF præsenterer nuancer af sorte ribs, morbær og blåbær. Til de frugtige anklange fra buketten tilføjes enebær, middelhavskrydderurter og Garrigue.
Lionel Osmin & Cie Le Roi Boeuf VdF præsenterer sig for vinvennen vidunderligt tør. Denne rødvin fremstår aldrig grov eller karg, som man kunne forvente af en vin i premium- og markvindomme-segmentet. På ganen præsenterer teksturen af denne afbalancerede rødvin sig vidunderligt smeltende. Gennem sin livlige frugtsyre præsenterer Le Roi Boeuf VdF sig på ganen imponerende frisk og livlig. Finalen af denne godt modningsdygtige rødvin fra vinregionen Sud-Ouest imponerer endelig med en smuk eftersmag.
Vinifikation af Le Roi Boeuf VdF fra Lionel Osmin & Cie
Grundlaget for den førsteklasses og vidunderligt balancerede cuvée Le Roi Boeuf VdF fra Lionel Osmin & Cie er Cabernet Franc, Merlot og Tannat druer. Le Roi Boeuf VdF er en ægte gammel verdens-vin, for denne franskmand ånder en usædvanlig europæisk charme, som tydeligt understreger succesen af vine fra den gamle verden. Efter høsten kommer druerne straks til vineriet. Her sorteres de og males forsigtigt.
Madparring til Lionel Osmin & Cie Le Roi Boeuf VdF
Denne franskmand bør bedst nydes tempereret ved 15 - 18°C. Den egner sig perfekt som ledsagervin til fyldte peberfrugter, braset kylling i rødvin eller lammeragout med kikærter og tørrede figner.
- Flere produkter fra Lionel Osmin & Cie