🍷 Buzet Sans Soufre fra Lionel Osmin & Cie begejstrer med sin purpurfarvede farve og en vidunderligt smeltende tekstur
🍽️ Ideel som ledsager til lammestuvning med kikærter eller braiseret kylling i rødvin
🌍 Denne kraftfulde rødvin forener de bedste aromaer fra Cabernet Sauvignon og Merlot fra den anerkendte region Sud-Ouest
emballage!
Mere information om Buzet Sans Soufre AOP - Lionel Osmin & Cie
Buzet Sans Soufre fra Lionel Osmin & Cie fra Sud Ouest afslører en tæt, purpurfarvet farve i vinglasset. Den første næse af Buzet Sans Soufre fortæller om surkirsebær, sorte ribs og brombær. De frugtagtige komponenter i buketten suppleres med yderligere frugtagtige-balsamiske nuancer.
Den røde vin fra Lionel Osmin & Cie er præcis det rigtige for purister, der elsker det helt tørre. Buzet Sans Soufre kommer meget tæt på, da den kun er presset med 0,9 gram restsukker. På ganen præsenterer teksturen af denne kraftfulde rødvin sig vidunderligt smeltende. Gennem den moderate frugtsyre kærtegner Buzet Sans Soufre gummerne med en fløjlsagtig følelse, uden at det mister den saftige livlighed. Finalen af denne ungdommelige rødvin fra vinregionen Sud-Ouest begejstrer endelig med en smuk eftersmag.
Vinifikation af Lionel Osmin & Cie Buzet Sans Soufre
Denne kraftfulde rødvin fra Frankrig er lavet af druesorter som Cabernet Sauvignon og Merlot. Efter høsten kommer druerne hurtigst muligt til pressehuset. Her bliver de sorteret og nænsomt kværnet.
Madparring til Buzet Sans Soufre fra Lionel Osmin & Cie
Nyd denne rødvin fra Frankrig bedst tempereret ved 15 - 18°C som ledsager til lammeragout med kikærter og tørrede figner, braiseret kylling i rødvin eller Boeuf Bourguignon.
- Flere produkter fra Lionel Osmin & Cie