🍷 Saint-Julien 4ème Cru fra Château Saint Pierre imponerer med sin elegante stil og den 14-måneder lange lagring i franske egetræsfade
🍽️ Nyd denne førsteklasses rødvin til en lækker kartoffelpande med laks eller spaghetti med kapers-tomatsauce
🌍 Denne udsøgte Bordeaux forener de ædle druesorter Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og Merlot fra de grusholdige jordbunde i Saint Julien
emballage!
Mere information om Saint-Julien AOP 4ème Cru - Château Saint Pierre
Med Château Saint Pierre Saint-Julien 4ème Cru kommer en førsteklasses rødvin ind i det svingende glas. Her i tilbyder den en vidunderligt tæt, purpurfarvet farve. Efter den første svingning afslører denne rødvin en høj viskositet, hvilket viser sig i kirkevinduerne ved glasranden. Næsen præsenterer denne Château Saint Pierre rødvin med alle mulige sorte ribs og brombær. Som om det ikke allerede var imponerende, tilføjes yderligere aromaer som vanilje gennem lagringen i små træfade.
På ganen starter Saint-Julien 4ème Cru fra Château Saint Pierre herligt tørt, gribende og aromatisk. På ganen præsenterer teksturen af denne kraftfulde rødvin sig vidunderligt silkeagtigt. Finalen af denne rødvin fra vinregionen Bordeaux, nærmere bestemt fra Saint Julien, begejstrer endelig med en beachtelig eftersmag. Afgangen ledsages desuden af minerale toner fra de grusdominerede jorde.
Vinifikation af Château Saint Pierre Saint-Julien 4ème Cru
Basis for den førsteklasses og vidunderligt kraftfulde Cuvée Saint-Julien 4ème Cru fra Château Saint Pierre er Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og Merlot druer. I Bordeaux vokser vinplanterne, der producerer druerne til denne vin på jorde af grus. Offensivt bliver Saint-Julien 4ème Cru også bestemt af klimatiske og stilistiske faktorer fra Saint Julien. Denne franske vin kan bogstaveligt talt betegnes som en vin fra den gamle verden, der præsentere sig på en usædvanligt imponerende måde. Druerne til denne rødvin fra Frankrig høstes kun i hånden på det optimale modenhedstidspunkt. Efter høsten transporteres druerne hurtigt til presseriet. Her udvælges de og knuses forsigtigt. Derefter følger gæring i små træfade ved kontrollerede temperaturer. Gæringen afsluttes med en modning over 14 måneder i barriques lavet af fransk eg.
Madanbefaling til Château Saint Pierre Saint-Julien 4ème Cru
Nyd denne rødvin fra Frankrig bedst tempereret ved 15 - 18°C som ledsager til kartoffel-pande med laks, gedde med agurk-sennep-grøntsager eller spaghetti med kapers-tomat-sauce.
- Flere produkter fra Château Saint Pierre (Saint Julien)