🍷 Pessac-Léognan Rouge Grand Cru Classé fra Château Pape Clément imponerer med sin fløjlsbløde tekstur og komplekse aromaer af brombær og ristet træ
🍽️ Denne raffinerede rødvin harmonerer perfekt med lækker andebryst og en aromatisk kikærte-curry
🇫🇷 Lavet af de fineste druesorter Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og Merlot viser denne vin den uforvekslelige karakter af Bordeaux-regionen
emballage!
Mere information om Pessac-Léognan Rouge AOP Grand Cru Classé - Château Pape Clément
Den kraftfulde Pessac-Léognan Rouge Grand Cru Classé fra Château Pape Clément flyder med en tæt purpur rød farve ind i glasset. Giver man den lidt luft i vinglasset ved at svinge, afslører denne rødvin en høj viskositet, som viser sig i stærke kirkevinduer langs glasranden. I glasset afslører denne rødvin fra Château Pape Clément aromaer af brombær og sorte ribser, suppleret med ristet træ, læder og røgede noter. Denne franske vin begejstrer med sit elegant tørre smagsbillede. Den er blevet tappe med usædvanligt lidt restsukker. Som man kan forvente af en vin i ikonsegmentet, fortryller denne franskmand naturligvis med en fin balance, trods al sin tørhed. Smag kræver ikke nødvendigvis meget restsukker. Kraftfuld og facetteret præsenterer denne fløjelsbløde rødvin sig på ganen. I eftersmagen begejstrer denne rødvin fra vinregionen Bordeaux til sidst med imponerende længde. Der viser sig igen nuancer af brombær og sorte ribser. I eftersmagen tilføjes endnu mineraliske noter fra de grusdominerede jorde.
Vinifikation af Pessac-Léognan Rouge Grand Cru Classé fra Château Pape Clément
Den kraftfulde Pessac-Léognan Rouge Grand Cru Classé fra Frankrig er en cuvée, lavet af druesorterne Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og Merlot. I Bordeaux vokser vinplanterne, der bærer druerne til denne vin, på jorde af grus. Pessac-Léognan Rouge Grand Cru Classé er en ægte gammel verdensvin, da denne franskmand udstråler en enestående europæisk charme, der tydeligt understreger succesen for vine fra den gamle verden. Vinbærene til denne rødvin fra Frankrig høstes, på det optimale modningstidspunkt, udelukkende i hånden. Efter høsten kommer druerne straks til kælderen. Her udvælges de og håndteres forsigtigt. Gæringen foregår i små træfade ved kontrollerede temperaturer. Efter gæringen følger en lagring i et par måneder på den fine gær, før vinen til sidst tappes.
Madparring til Château Pape Clément Pessac-Léognan Rouge Grand Cru Classé
Denne rødvin fra Frankrig bør nydes tempereret ved 15 - 18°C. Den passer perfekt som ledsager til kålroulade, kikærte-curry eller andebryst med sukkerærter.
- Flere produkter fra Château Pape Clément