🍷 Calvet Reserve des Remparts Saint-Émilion imponerer med et elegant tørt smagsbillede og en cremet tekstur
🍽️ Nyd denne udsøgte rødvin fremragende til lammeskrog, gåsebryst eller fyldte peberfrugter
🌱 Fremstillet af de ædle druesorter Cabernet Franc og Merlot fra det anerkendte Bordeaux
emballage!
Mere information om Reserve des Remparts Saint-Émilion AOC - Calvet
Med Calvet Reserve des Remparts Saint-Émilion kommer en førsteklasses rødvin ind i det svungne glas. Her præsenterer den en vidunderligt lysende, purpurfarvet farve. Denne vin begejstrer med sit elegant tørre smagsbillede. Den er blevet tappet med usædvanligt lidt restsukker. Her er der tale om en ægte kvalitetsvin, der tydeligt adskiller sig fra enklere kvaliteter, og denne franskmand fortryller naturligvis med fineste balance trods al sin tørhed. Aromaen behøver jo ikke nødvendigvis sukker. På ganen præsenterer teksturen af denne velafbalancerede rødvin sig vidunderligt cremet og tæt. Finale på denne ungdommelige rødvin fra vinregionen Bordeaux, nærmere bestemt fra Saint-Emilion, imponerer endelig med en usædvanlig eftersmag. Afgangen bliver desuden ledsaget af mineralske strejf fra de grus- og kalkstensdominerede jorde.
Vinifikation af Reserve des Remparts Saint-Émilion fra Calvet
Denne afbalancerede rødvin fra Frankrig er vinificeret af druesorterne Cabernet Franc og Merlot. I Bordeaux vokser vinplanterne, der producerer druerne til denne vin, på jorde af kalksten og grus. Druerne til denne rødvin fra Frankrig plukkes, efter at den optimale modenhed er sikret, hurtigt og på et så køligt tidspunkt som muligt for at bevare deres aromaer. Efter håndplukningen transporteres druerne hurtigt til pressehuset. Her bliver de selekteret og forsigtigt knust. Herefter foregår gæringen i eddikesystemets tanke ved kontrollerede temperaturer. Vinifikationen afsluttes med en lagring i nogle måneder på de fine gærrester, inden vinen endelig tappes på flasker.
Madparring til Calvet Reserve des Remparts Saint-Émilion
Nyd denne rødvin fra Frankrig bedst tempereret ved 15 - 18°C som ledsager til lammegryde med kikærter og tørrede figner, andebryst med ingefær-rødkål og merian eller fyldte peberfrugter.
- Flere produkter fra Calvet