🍏 Martin Schmidt Rivaner Riesling halvtør imponerer med sin frugtige og samtidig elegante stil, der afspejler sin oprindelse fra Baden
🍽️ Nyd denne hvidvin bedst sammen med lækker kokos-lime-fisk-curry eller stegtørretør med ingefær-pære
🌄 Weingut Kiefer præsenterer her en harmonisk cuvée af Müller-Thurgau og Riesling på flaske, der begejstrer med mineralske indslag
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
emballage!
Mere information om Martin Schmidt Rivaner Riesling feinherb - Weingut Kiefer
Martin Schmidt Rivaner Riesling fra vindistriktet Baden åbenbarer sig i glasset med en strålende lys gul farve. Duften af denne hvidvin fra Baden er betagende med nuancer af modent æble, grønt æble, citron og fersken. Det er netop den frugtige karakter, der gør denne vin så speciel.
Den letfodede Weingut Kiefer Martin Schmidt Rivaner Riesling viser os en utrolig frugtig smag i munden, hvilket ikke mindst skyldes dens restsøde smagsprofil. Denne lette hvidvin er letbenet og har flere lag i smagen. Martin Schmidt Rivaner Riesling præsenterer sig imponerende frisk og livlig i munden takket være sin præcise frugtsyre. Eftersmagen på denne hvidvin fra vindistriktet Baden, nærmere bestemt Kaiserstuhl, er overbevisende med en god eftersmag. Eftersmagen ledsages også af mineralske noter fra jordbunden, der er domineret af løssjord og vulkanske sten.
Vinifikation af Martin Schmidt Rivaner Riesling fra Weingut Kiefer
Denne elegante hvidvin fra Tyskland er lavet på druesorterne Müller-Thurgau og Riesling. Vinstokkene, der producerer druerne til denne vin, vokser på løssjord og vulkansk klippe i Baden. Efter druehøsten bliver druerne straks kørt til pressehuset. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Når gæringen er afsluttet, kan Martin Schmidt Rivaner Riesling fortsætte med at harmonisere på det fine gær i et par måneder.
Madsanbefalinger til Weingut Kiefer Martin Schmidt Rivaner Riesling
Denne tyske hvidvin nydes bedst afkølet ved 8-10°C. Den er perfekt som ledsager til kokos-lime fiskekarry, stegt ørred med ingefærpære eller kålroulader.