🍷 Denne kraftfulde rødvin udfolder et fascinerende aromaspil af modne bær og fine trænoter gennem den harmoniske modning i små barriques
🍽️ Nyd den perfekt tempereret til lækker Boeuf Bourguignon eller mørt andebryst med sukkerærter
🌍 Fremstillet af de ædle druesorter Grenache, Mourvèdre og Syrah, præsenterer denne vin sig som et ægte udtryk for Rhône-dalen
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
emballage!
Mere information om La Vieille Ferme Côtes du Rhône Villages AOC - Famille Perrin
Den kraftfulde La Vieille Ferme Côtes du Rhône Villages Famille Perrin strømmer med en tæt purpurrød farve i glasset. Næsen afslører denne Famille Perrin rødvin en række brombær, sorte ribs, morbær og blåbær. Som om det ikke allerede var imponerende, tilføjes der gennem lagringen i små træfade også bitterchokolade, peberkager-krydderi og kanel.
Denne tørre rødvin fra Famille Perrin er ideel for purister, der elsker det helt tørre. La Vieille Ferme Côtes du Rhône Villages kommer ret tæt på, da den kun er vinificeret med 0,3 gram restsukker. Kraftfuld og kompleks præsenterer denne cremede rødvin sig på ganen. Gennem sin livlige frugtsyre afslører La Vieille Ferme Côtes du Rhône Villages sig på ganen vidunderligt frisk og livlig. Finale på denne ungdommelige rødvin fra vinregionen Rhône-dalen imponerer endelig med en smuk eftersmag.
Vinifikation af Famille Perrin La Vieille Ferme Côtes du Rhône Villages
Den kraftfulde La Vieille Ferme Côtes du Rhône Villages fra Frankrig er en cuvée, der er lavet af druesorterne Grenache, Mourvèdre og Syrah. Efter høsten kommer druerne hurtigt ind i pressehuset. Her bliver de selekteret og forsigtigt knust. Gæringen finder sted i rustfrie ståltanke og små træfade ved kontrollerede temperaturer. Efter gæringen følger en lagring i flere måneder i barrique af egetræ. Efter færdiggørelsen af vinen bliver La Vieille Ferme Côtes du Rhône Villages forsigtigt harmoniseret.
Madvurdering til La Vieille Ferme Côtes du Rhône Villages fra Famille Perrin
Denne franske rødvin bør nydes bedst tempereret ved 15 - 18°C. Den passer perfekt som følge til Boeuf Bourguignon, kalvetafelspitz med bønner og tomater eller andebryst med sukkerærter.
- Flere produkter fra Famille Perrin