🍷 Halvstykke Grauburgunder imponerer med sin elegante fremstilling i store egetræsfade og tilbyder en vidunderligt kompleks smagsoplevelse
🍽️ Perfekt til kartoffelpande med laks og spaghetti med kapers-tomatsauce udfolder denne hvidvin sin friskhed og livlighed
🌿 Fra den anerkendte vinregion Nahe og produceret af Jakob Schneider, er denne renrasede Grauburgunder et sandt nydelseshighlight
emballage!
Mere information om Halbstück Grauburgunder trocken - Jakob Schneider
Den i tønden lagrede Halbstück Grauburgunder fra vinregionen Nahe viser sig i glasset i strålende kobberguld. Hældt i et hvidvinsglas præsenterer denne hvidvin fra Tyskland sig herligt aristokratisk og kompleks med aromaer af passionsfrugt, fersken, jasmin og tørrede abrikoser, afbalanceret med yderligere frugtagtige nuancer, som lagringen i træfadene bidrager med.
Denne hvidvin fra Jakob Schneider er perfekt til dem, der kan lide at drikke deres vin tør. Halbstück Grauburgunder ligger meget tæt på, da den kun er lavet med 1,7 gram restsukker. På ganen præsenterer teksturen af denne velafbalancerede hvidvin sig vidunderligt smeltende og tæt. Gennem sin tilstedeværende frugtsyre fremstår Halbstück Grauburgunder på ganen drømmende frisk og livlig. Afslutningen på denne ungdommelige hvidvin fra vinregionen Nahe imponerer endelig med en god eftersmag. Afgangen ledsages desuden af mineraliske anklange fra de skiferdominerede jorde.
Vinifikation af Jakob Schneider Halbstück Grauburgunder
Den velafbalancerede Halbstück Grauburgunder fra Tyskland er en ren druesort vin, lavet af druesorten Grauburgunder. I Nahe vokser vinplanterne, der producerer druerne til denne vin, på skiferjorde. Efter høsten transporteres druerne hurtigt til vineriet. Her sorteres de og brudt forsigtigt op. Derefter foregår gæringen i store egetræsfade ved kontrollerede temperaturer. Efter gæringen lagres den elegante Halbstück Grauburgunder i yderligere nogle måneder i egetræsfade.
Madparring til Jakob Schneider Halbstück Grauburgunder
Denne hvidvin fra Tyskland bør nydes bedst godt afkølet ved 8 - 10°C. Den er perfekt som ledsager til kartoffelpande med laks, spaghetti med kapers-tomatsauce eller kålrouletter.
- Flere produkter fra Jakob Schneider