🍇 Cosecha - Ximénez-Spinola imponerer med sin silkeagtige tekstur og den harmoniske balance af frugtige aromaer som tørrede blommer og ferskner
🥗 Denne eksklusive forstærkede vin supplerer perfekt aspargelsalat med quinoa eller en krydret lamme-curry
🌍 Fremstillet af den ædle Pedro Ximénez drue fra den traditionsrige vinregion Andalusien
emballage!
Mere information om Cosecha - Ximénez-Spinola
Giver man ham i glasset lidt luft ved at svinge det, kan man ved denne forstærkede vin opleve en perfekt balance, da den hverken viser sig vandet eller sirup- eller likøragtigt på glassets vægge. Denne druesorterene spanske vin skænder fantastisk komplekse noter af svesker, ferskener, tørrede frugter og frugtboller. Derudover tilføjes anklange af andre frugter.
Cosecha kan beskrives som særligt frugtrig og silkeagtig, da den er vinificeret med en behageligt sødmefuld smagsprofil. På ganen præsenterer teksturen af denne velafbalancerede sherry sig vidunderligt silkeagtig og tæt. Gennem den balancerede frugtsyre forkæler Cosecha med et tiltalende mundfølelse, uden at det samtidigt går ud over friskheden. I eftersmagen begejstrer denne sherry fra vinregionen Andalusien endelig med bemærkelsesværdig længde. Man får igen anklange af rosiner og fersken.
Vinifikation af Ximénez-Spinola Cosecha
Denne sherry har klart fokus på en druesort, nemlig Pedro Ximénez. For denne vidunderligt balancerede ren druesort vin fra Ximénez-Spinola er kun det bedste drueudbytte blevet anvendt. Tydeligt bestemmes Cosecha også af klimatiske og stilistiske faktorer fra Jerez DO. Denne spanske vin kan i ordets bogstavelige forstand kaldes en vin fra den gamle verden, der præsenterer sig særdeles komplekst.
Madanbefaling til Cosecha fra Ximénez-Spinola
Denne forstærkede vin fra Spanien bør nydes bedst moderat afkølet ved 11 - 13°C. Den egner sig perfekt som ledsager til aspargessalat med quinoa, krydret curry med lam eller grøntsagssalat med rødbeder.
- Flere produkter fra Ximénez-Spinola