♥ I øjeblikket 15 636 vine kun til dig! ♥
Personlig rådgivning!
Sikker emballage!
Pålidelig forsendelse!

Cava

(64)

En spansk specialitet modner i kældrene i Catalonien: Cava.

 

Lær mere om Cava
Luk filtre
fra til
🏆  
24 h 🚀  
Ingen resultater fundet!
Heredad Reserva Brut DO in GP - Segura Viudas
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Spanien Spanien
Catalonien (ES) Catalonien
TIP!
Reserva Brut DO - Segura Viudas
TIP!
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Spanien Spanien
Catalonien (ES) Catalonien
Anna de Codorníu Blanc de Blancs Reserva Brut - Codorníu
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Spanien Spanien
Catalonien (ES) Catalonien
Proyecto Cu4tro Bubbles Cava Brut DO - Clos Montblanc
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Spanien Spanien
Catalonien (ES) Catalonien
vegan vegan
Proa Cava Rosado Brut - Vallformosa
vegan vegan
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Spanien Spanien
Catalonien (ES) Catalonien
bio bio
Barcelona Cava Brut Reserva Rosado - Vilarnau
bio bio
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Spanien Spanien
Catalonien (ES) Catalonien
Pupitre Brut Reserva Imperial - Cellers de l’Arboc
Mousserende vin Mousserende vin
extra brut extra brut
Spanien Spanien
Catalonien (ES) Catalonien
Pupitre Rosé - Cellers de l’Arboc
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Spanien Spanien
Catalonien (ES) Catalonien
Art Collection Cava Brut Reserva - Bodegas Faustino
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Spanien Spanien
La Rioja (ES) La Rioja
Barcelona Cava Brut Reserva - Vilarnau
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Spanien Spanien
Catalonien (ES) Catalonien
Cava Semi-sec DO - Palau
Mousserende vin Mousserende vin
Demi-sec - Medium Dry - Abboccato - Semi-Seco Demi-sec - Medium Dry - Abboccato - Semi-Seco
Spanien Spanien
Catalonien (ES) Catalonien
Anna de Codorníu Brut Rosé - Codorníu
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Spanien Spanien
Catalonien (ES) Catalonien
Clasico Semi Seco - Codorníu
Mousserende vin Mousserende vin
Demi-sec - Medium Dry - Abboccato - Semi-Seco Demi-sec - Medium Dry - Abboccato - Semi-Seco
Spanien Spanien
Catalonien (ES) Catalonien
Clasico Seco - Codorníu
Mousserende vin Mousserende vin
Tør - dry - sec Tør - dry - sec
Spanien Spanien
Catalonien (ES) Catalonien
Fri
bio bio
Vilarnau Cava Brut Rosado 0,0 - Vilarnau
Fri
bio bio
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Spanien Spanien
Catalonien (ES) Catalonien
-
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Spanien Spanien
Catalonien (ES) Catalonien
Pupitre Brut - Cellers de l’Arboc
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Spanien Spanien
Catalonien (ES) Catalonien
Cava Extremarium Rosado brut nature DO - Mont Marcal
Mousserende vin Mousserende vin
Brut nature - dosage zeró Brut nature - dosage zeró
Spanien Spanien
Catalonien (ES) Catalonien
Seleccion Brut Cava DO in GP - Villa Conchi
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Spanien Spanien
Catalonien (ES) Catalonien
Tresor Rosé brut DOP - Pere Ventura
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Spanien Spanien
Catalonien (ES) Catalonien
1551 Brut Rosé - Codorníu
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Spanien Spanien
Catalonien (ES) Catalonien
Bienvenido Cava Brut DO - Pere Ventura
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Spanien Spanien
Catalonien (ES) Catalonien
Cava Raimat Chardonnay - Xarello Brut Nature DO - Raimat
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Spanien Spanien
Catalonien (ES) Catalonien
Cava Brut DO - Palau
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Spanien Spanien
Catalonien (ES) Catalonien
Seleccion Cava Brut DO - Villa Conchi
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Spanien Spanien
Catalonien (ES) Catalonien
1 Fra 3

Cava - En joyride gennem Catalonien

En spansk specialitet modner under Cataloniens jord, som kan holde trit med den store franske champagne i enhver henseende: Cava , en mousserende vin fremstillet ved hjælp af flaskefermenteringsmetoden, charmerer tørstige ganer med lethed. En kraftfuld buket ledsaget af en ædel perle præsenteres i animerende farve i glasset - perfekt til at fejre, nyde og læne sig tilbage. Ædel spansk Cava mousserende vin i en særlig time, og du bestemmer hvad der er specielt. Cava på VINELLO - går under jorden.

Cava - gærer i flasken, smager godt i glasset

Ikke langt fra Barcelona i vinregionen Penedés finder du adskillige bodegaer og endnu mere Cavas , den underjordiske variant af en spansk vingård. Næsten 96% af alle mousserende Cava-vine produceres her under jorden. Kvalitetsforseglingen Denominació d'Origen Cava garanterer en konstant høj kvalitet af produkterne, men er dybest set ikke en placeringsbaseret indikation. Der er andre produktionsfaciliteter i Valencia, Rioja og Navarra. Hjemmet til cavaen er og forbliver Penedés-regionen omkring byen Sant Sadurní d'Anoia. I overensstemmelse med den originale franske model presser vinproducenterne cavaen ved hjælp af flaskegæring. Resultatet behøver ikke at vige væk fra sammenligningen med champagnen, fordi cava er let, tangy og fuld af fine aromaer, hvilket gør den spanske mousserende vin til en ædle ledsager til alle mulige lejligheder.

Cava og bodega

Navnet Cava kommer fra det sted, hvor vin bliver mousserende vin - i kælderen. Den spanske cava blev tidligere kaldt champagne, fordi der stort set ikke var nogen forskel i produktion og kvalitet. Da Spanien blev medlem af EU, trådte den europæiske vinlov dog også i kraft. Og da champagne er en placeringsbaseret indikation, måtte spanierne finde et nyt navn til det kvalitetsprodukt. Da en mousserende vin kan modnes bedre, når den afkøles, og dette bedst kan opnås gennem et underjordisk lagerområde, besluttede vinproducenterne navnet Cava. Cava er det spanske udtryk for en underjordisk vingård, hvor ideelle betingelser for mousserende vin hersker. I øvrigt; en jordisk spansk vingård kaldes bodega.

Cava-smag

Cavas er udtryksfulde og harmoniske mousserende vine med moden frugt og vital syre. Afhængigt af smagen er en cava undertiden tør, undertiden sød. For ikke at opleve nogen overraskelser i glasset er her en kort oversigt over smagene fra mousserende Cava-vine.

  • brut : tør med et maksimalt restsukker på 15 gram pr. liter
  • ekstra brut : ekstra tør med maksimalt 6 g / l resterende sukker
  • brut natur : meget tør med maksimalt 3 g / l
  • ekstra seco : mindre tør end brut med et resterende sukkerindhold mellem 12 og 20 g / l
  • seco : tør med et restsukker på 17-35 g / l
  • semi seco : halvtørre cavas med 33-55 g / l resterende sukker

Oprettelse af cava

Lige siden Josep Raventós bragte sin viden om champagne, som han havde beriget i Frankrig, til Spanien i 1872, har Méthode været traditionel, den typiske Champagnemetode, den vej en vin skal følge for senere at give mousserende glæde for folk som Cava.

  • Det starter med basisvinen. Godkendte druesorter er Xarel lo, Macabeo, Parellada, Chardonnay, Garnatxa, Monastrell, Trepat og Pinot Noir. Traditionelt består basisvinen af Xarel lo for kroppen, Parellada for elegance og Macabeo for friskhed. Påfyldningsdosis tilsættes til Cuveé, der består af ren gær og granuleret sukker.
  • Nu fyldes blandingen i flasker og forsegles. Gæringen begynder at ligge i kælderen. Gæren omdanner sukkeret til alkohol og kulsyre. Jo længere denne anden gæring varer, jo højere er kvaliteten af den færdige cava.
  • For at få gærekstrakten ud af flasken senere skal du ryste. Flaskerne placeres først i en vinkel på vibrerende skriveborde. Lidt efter lidt rystes flaskerne lidt, vendes lidt og placeres mere og mere lodret i rysterborde. Så ekstraktet bevæger sig stykke for stykke ind i flaskens hals.
  • Efter måneders opbevaring dyppes flaskerne på hovedet i -20 ° C kold saltlage, så flaskehalsen og dermed gæren der er frossen. Hvis du nu åbner flasken, skyder kuldioxiden den isgær ud.
  • Før cavaen er klar, fyldes flasken med forsendelsesdosis. Dette er en blanding af den samme cuvée og rørsukker. Afhængigt af dosis bestemmes cavaens smag her.
  • Endelig korkes flasken igen og lukkes sikkert med en ledning. Cavaen er klar.

Cava Denominació d'Origen

Mousserende vine med Cava er underlagt strenge retningslinjer for at få lov til at bære dette stolte navn. Så en Cava D.O. opfylder følgende egenskaber:

  • Fermenteringen skal finde sted i flasken i mindst ni måneder. Reservaer gærer i 15 måneder og Gran Reservas i 30 måneder i flasken.
  • Den færdige cava skal have et alkoholindhold mellem 10,8 og 12,8 volumenprocent.
  • Surhedsgraden skal være mindst 5,5 g / l
  • Kun druesorterne Xarel lo, Macabeo, Parellada, Chardonnay, Garnatxa, Monastrell, Trepat og Pinot Noir er tilladt for cavas.

Vores VINELLO-anbefaling

Reserva Brut DO - Segura Viudas
En traditionelt lavet cava lavet af typiske druesorter. Reserva Brut D.O. er vidunderligt frugtagtig og forfriskende. strågul i glasset. Den elegante perlage finjusterer blomsterfarverne og åbner en afrundet finish. Omhyggeligt plukket i hånden og gæret i flere måneder, cava fra vingården Segura Viudas lover en unik og stimulerende oplevelse til helligdage, hverdag og banketter i Middelhavet.

Interessante fakta om Cava

Hvad er mousserende Cava-vin?

Cava er en spansk variant af champagne. Også produceret ved flaskefermentering betragtes Cava som en mousserende vin af meget høj kvalitet.

Hvad er den ideelle drikketemperatur for cavas?

Cava mousserende vin serveres ideelt ved en drikketemperatur på 8 ° C.

Hvordan opbevarer du mousserende vin Cava?

Cavas sælges klar til at drikke og kan drikkes med det samme. Et køligt, mørkt og temperaturbestandigt opbevaringssted anbefales til kortvarig opbevaring. Mousserende cava-vine foretrækker stående opbevaring.

Hvad følger Cava med?

Cava er ideel som aperitif, men også med lette retter. Fisk og skaldyr, salater, pasta, fisk, hvidt kød og desserter er det perfekte tilbehør til mousserende cava-vin.

Hvor lang tid varer en åben flaske mousserende vin Cava?

En åbnet flaske mousserende vin Cava varer normalt i yderligere 2-3 dage, forudsat at flasken er tæt lukket med en champagnelåg, eller iltet i flasken er reduceret med en vinpumpe. Ellers er det vigtigt at opbevare en åbnet flaske i køleskabet og helst drikke den næste dag.

Køb billig mousserende vin cava online

Nyd den smarte specialitet fra Catalonien og et par spredte hjørner af Spanien og forkæl dig selv med perle, frugtagtige cavas til en overkommelig pris. Prøv højtidelige øjeblikke med spansk lethed. På VINELLO finder du et udsøgt udvalg af førsteklasses cavas. Køb dine favoritter og drage fordel af vores hurtige og forsikrede levering. Bestil let cavas online, chill og oplev cava mousserende vin med venner, som et par eller mistet i tankerne. Cava på VINELLO - smag den mousserende livslyst.

Ting at vide om Cava
Was ist Cava Sekt oder Schaumwein?
Cava ist ein Schaumwein aus Katalonien in Spanien. Der Cava (Deutsch Sekt, spanisch auch el cava (vi escumós)) wird mit der Flaschengärungsmethode hergestellt. Cava als qualitativ sehr hochwertiger Schaumwein.
Wo liegt die ideale Trinktemperatur für Cavas?
Cava Schaumwein wird optimal bei einer Trinktemperatur von 8°C serviert.
Wie lagert man Cava Schaumwein?
Cavas werden trinkfertig im Verkauf angeboten und können sofort getrunken werden. Für eine kurzzeitige Lagerung empfiehlt sich ein kühler, dunkler und temperaturbeständiger Lagerplatz. Cava Schaumweine ziehen eine stehende Lagerung vor.
Zu was passt Cava?
Cava eignet sich ideal als Aperitif, aber auch zu leichten Speisen. Meeresfrüchte, Salate, Pasta, Fisch, helles Fleisch und Desserts gelten als harmonische Speisebegleiter zum Cava Schaumwein.
Wie lange hält sich eine offene Flasche Cava Schaumwein?
Eine geöffnete Flasche Cava Schaumwein hält sich in der Regel noch 2-3 Tage, sofern die Flasche mit einem Sektverschluß fest verschlossen wurde oder mit einer Weinpumpe der Sauerstoff in der Flasche reduziert wurde. Ansonsten gilt es eine geöffnete Flasche im Kühlschrank zu lagern und am besten am nächsten Tag zu trinken.
OP OP
OP