♥ I øjeblikket 15 636 vine kun til dig! ♥
Personlig rådgivning!
Sikker emballage!
Pålidelig forsendelse!

Fragolino

(39)

I dagens eventyrtid møder vi Fragolino , den lille jordbær, der beriger alle kendernes hjerter med sin søde karakter og munter ven. Sidder du komfortabelt? Åbn derefter forsigtigt en flaske med den velkølede røde Fragolino mousserende vin fra Italien og hæld dig selv den fyldige sødme med den forfriskende aroma af modne jordbær.

Fragolino: Isabella og den lille jordbær

Vi befinder os i de solbeskinnede vinmarker i Europa, der er blevet angrebet af den onde phylloxera. Men takket være Isabella, en amerikansk hybrid druesort, var håbet stadig i horisonten. Druesorten reddede ikke kun omfattende vinmarker, men gav os også små, mørke druer, der, når de blev presset, skabte en sød og forfriskende tendens: nemlig Fragolino . Den dag i dag bringer den let prikkende Fragolino rødvin glæde og sjov i glasset, som ofte bliver fliset hurtigere end du tror. Til glæde, liv, lethed og jordbær i flydende form - takket være Fragolino, Isabella og de sjove elskende vinproducenter i Italien.

Lær mere om Fragolino
Luk filtre
fra til
%💰  
24 h 🚀  
Ingen resultater fundet!
TIP!
Fragolino Rosso Frizzante - Bottega
TIP!
Vinbaseret drink Vinbaseret drink
mild - doux - sweet - dolce mild - doux - sweet - dolce
Italien Italien
Veneto (IT) Veneto
Fragolino Bianco - Duchessa Lia
Vinbaseret drink Vinbaseret drink
Sød Sød
Italien Italien
Piemonte (IT) Piemonte
TIP!
Fragolino Rosso - Terre del Sole
TIP!
Vinbaseret drink Vinbaseret drink
mild - doux - sweet - dolce mild - doux - sweet - dolce
Italien Italien
Veneto (IT) Veneto
Fragolino Rosé - Duchessa Lia
Vinbaseret drink Vinbaseret drink
Sød Sød
Italien Italien
Piemonte (IT) Piemonte
TIP!
Fragolino Valle Calda Frizzante - Vinicola Decordi
TIP!
Vinbaseret drink Vinbaseret drink
mild - doux - sweet - dolce mild - doux - sweet - dolce
Italien Italien
Lombardiet (IT) Lombardiet
Corte Viola Fragolino rosato - Contri Spumanti
Vinbaseret drink Vinbaseret drink
mild - doux - sweet - dolce mild - doux - sweet - dolce
Italien Italien
Veneto (IT) Veneto
Salg
6er Kennenlernpaket - Fragolinos aus Italien
Salg
Salg
18er Vorteilspaket - Fragolino Bianco - Duchessa Lia
Salg
1 Fra 2

I dagens eventyrtid møder vi Fragolino , den lille jordbær, der beriger alle kendernes hjerter med sin søde karakter og munter ven. Sidder du komfortabelt? Åbn derefter forsigtigt en flaske med den velkølede røde Fragolino mousserende vin fra Italien og hæld dig selv den fyldige sødme med den forfriskende aroma af modne jordbær.

Fragolino: Isabella og den lille jordbær

Vi befinder os i de solbeskinnede vinmarker i Europa, der er blevet angrebet af den onde phylloxera. Men takket være Isabella, en amerikansk hybrid druesort, var håbet stadig i horisonten. Druesorten reddede ikke kun omfattende vinmarker, men gav os også små, mørke druer, der, når de blev presset, skabte en sød og forfriskende tendens: nemlig Fragolino . Den dag i dag bringer den let prikkende Fragolino rødvin glæde og sjov i glasset, som ofte bliver fliset hurtigere end du tror. Til glæde, liv, lethed og jordbær i flydende form - takket være Fragolino, Isabella og de sjove elskende vinproducenter i Italien.

Fragolino rosso - ren jordbærglæde

Mousserende vin Fragolino rosso er indbegrebet af jordbærsmag i vin. Fragolino er rød, mousserende, behagelig, let syrlig og frem for alt frugtagtig. På solrige dage er den friske og saftige Fragolino velegnet til endeløs nydelse, da den meget velsmagende vin med et lavt alkoholindhold ikke stiger så let i hovedet - den berømte fornøjelse er meget mere karakteristisk med sin frugtagtig-søde bærsmag. Det ville virkelig være et helligbrud, hvis Fragolino-rødvinen blev forbudt, hvilket kunne være sket. Men takket være innovative og kloge vinproducenter forbliver den søde og mousserende Fragolino hos os. Desto bedre for en feststemning og en afslappet atmosfære. Fragolino hører utvivlsomt til bordet, når det søde og afslappede liv kalder.

Da ren Fragolino rødvin havde en meget berusende virkning og derfor blev sammenlignet med absint, og methanolindholdet også var over EU-lovgivningen, var salg af 100% ren sød drikkeglæde forbudt. Imidlertid har nogle italienske vinproducenter lov til at tilbyde Fragolino som en cuvée. Til dette formål blandes Fragolino med smagfuld vin med lavt alkoholindhold eller druesaft.

Fragolino, nogle kalder det også "Strawberry Prosecco", køb billigt online

Bestil velsmagende og subtilt sød Fragolino mousserende vin ( "Strawberry Prosecco" ) på VINELLO og start festen. Der er næppe en lejlighed, hvor den italienske rødvin fra den historiske druesort Isabella ikke kan score. Rene frugtagtige jordbær bringer lyst og stemning til gruppen. Køb Fragolino online og forvent vores klimaneutrale og forsikrede pakke - weekenden kan begynde. Uanset om det er udendørs, indvendigt, derhjemme eller på farten - Fragolino er sjovt for alle. Kultklassikeren Fragolino til dig på VINELLO - små jordbær i fuld pragt og velsmagende flydende festform.

Interessante fakta om Fragolino

Ting at vide om Fragolino
Hvad er Fragolino?

Fragolino er en rød mousserende vin, hvis smag og lugt er karakteristisk for jordbær. Kult-mousserende vin fremstillet af druesort Isabella kan sælges som en cuvée med vin eller juice. Den let tilgængelige og søde vin kombinerer en frisk krop med en let kriblende syre.
Hvilke retter følger Fragolino med?

Fragolino-mousserende vin passer perfekt til søde desserter eller simpelthen alene.
Ved hvilken temperatur skal du nyde Fragolino?

Den ideelle drikketemperatur for Fragolino er mellem 8-10 ° C.
Hvor længe kan du opbevare Fragolino?

Fragolino skal være ung ung og vil vare omkring 1 år, hvis den opbevares på et køligt, mørkt og temperaturbestandigt sted. En åbnet flaske kan dog ikke længere opbevares længe. Bare drik og nyd.
OP OP
OP