♥ I øjeblikket 15 636 vine kun til dig! ♥
Personlig rådgivning!
Sikker emballage!
Pålidelig forsendelse!

Crémant

(78)

Delikat perlage, frugtagtig friskhed, traditionel flaskegæring, en mousserende vin fra Frankrig - det er Crémant.

Hos VINELLO finder du hvid og rosé Crémant.

Lær mere om Crémant
Luk filtre
fra til
%💰  
🏆  
24 h 🚀  
Ingen resultater fundet!
TIP!
Aimery Grande Cuvée 1531 Crémant Brut - Sieur d'Arques
TIP!
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Frankrig Frankrig
Languedoc-Roussillon (FR) Languedoc-Roussillon
TIP!
Crémant de Loire Brut Blanc Excellence - Bouvet Ladubay
TIP!
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Frankrig Frankrig
Val de Loire (FR) Val de Loire
Crémant de Loire Brut Rosé Excellence - Bouvet Ladubay
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Frankrig Frankrig
Val de Loire (FR) Val de Loire
Bouvet Island Antarctic Demi-Sec - Bouvet Ladubay
Mousserende vin Mousserende vin
Demi-sec - Medium Dry - Abboccato - Semi-Seco Demi-sec - Medium Dry - Abboccato - Semi-Seco
Frankrig Frankrig
Val de Loire (FR) Val de Loire
LaCheteau Cremant de Loire Rosé Brut - Les Grands Chais de France
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Frankrig Frankrig
Val de Loire (FR) Val de Loire
-
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Frankrig Frankrig
Bourgogne Bourgogne
Blason Rouge Crémant de Limoux Brut AOC - Sieur d'Arques
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Frankrig Frankrig
Languedoc-Roussillon (FR) Languedoc-Roussillon
Ice Blanc de Blancs Demi-sec - Veuve Ambal
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Frankrig Frankrig
Bourgogne Bourgogne
-
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Frankrig Frankrig
Val de Loire (FR) Val de Loire
Crémant de Loire Brut Rosé - Louis Despas
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Frankrig Frankrig
Val de Loire (FR) Val de Loire
-
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Frankrig Frankrig
Bourgogne Bourgogne
bio bio
Organic Crémant de Loire Brut - Ackerman
bio bio
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Frankrig Frankrig
Val de Loire (FR) Val de Loire
Comte de Treillère Crémant de Loire AOC - Les Caves le la Loire
Mousserende vin Mousserende vin
Tør - dry - sec Tør - dry - sec
Frankrig Frankrig
Val de Loire (FR) Val de Loire
Monopole Blanc de Blancs Brut - Chevalier
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Frankrig Frankrig
Bourgogne Bourgogne
L'Extra Crémant de Loire Rosé - Langlois-Chateau
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Frankrig Frankrig
Val de Loire (FR) Val de Loire
Crémant de Bourgogne Brut AOC - Château de la Greffière
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Frankrig Frankrig
Bourgogne Bourgogne
Cuvée Privée Brut AOP Crémant de Loire - Ackerman
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Frankrig Frankrig
Val de Loire (FR) Val de Loire
Crémant du Jura Blanc de Blancs Brut AOC - Tissot-Maire
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Frankrig Frankrig
Jura (FR) Jura
1 Fra 4

Crémant - den bedste af slagsen

Det er ikke alle mousserende vine fra Frankrig, der må bære navnet Crémant. Dette er kun forbeholdt de bedste mousserende vine, der opfylder de strenge retningslinjer. Først og fremmest skal hele druen, inklusive stilk og stilk, presses. Denne proces kaldes helpakkepresning. Dette er grundlaget for mere friskhed, frugt og syre i den færdige Crémant. Kun basisvine med AOC-status kan danne grundlag. Desuden er det tilladt at anvende højst 100 liter most pr. 150 kg druer og højst 150 mg/l svovldioxid. Det vigtigste kriterium for en Crémant-vin er gæring på flaske i henhold til Méthode traditionnelle eller Méthode classique. Crémant'en skal modne i mindst 12 måneder, heraf 9 på gæren. Afhængigt af regionen findes der flere forskellige druesorter. Det er hovedsageligt lokale druer.

Crémant - et spejl af landet

Crémant de Limoux

Crémant de Limoux har sin friskhed og karakter fra druesorter fra Languedoc. Hovedsageligt Chardonnay og Chenin Blanc, med Pinot Noir og Mauzac som sekundære druesorter. Sammen udgør de en rund cuvée med en ædel perlage og moderat alkohol. Crémant de Limoux afspejler det smukke liv ved havet. Ud i solen, i varmen fra syden og med et glas Crémant de Limoux i hånden. I øvrigt blev den første mousserende vin i verden skabt her i 1531, og det var ikke en fejltagelse, men en hensigt.

Crémant de Loire

Den mousserende Cremant viser den frugtagtige karakter af Chardonnay, Chenin Blanc, Cabernet Franc, Grolleau Gris og Menu Pineau. De trives godt langs Loire og dens bifloder. Bouqueten udstråler blomsteraromaer, der gør Crémant de Loire til en mousserende ledsager på varme dage. Hanen galer, duften af brioche, og en Crémant til morgenmad. Det er livsglæde fra Loire.

Crémant de Bordeaux

I modsætning til rødvinen fra Bordeaux er Crémant de Bordeaux ret let i sin natur. Frugtagtig og frisk i en gylden kjole præsenterer denne mousserende vin fra hjertet af den franske vinproduktion sig selv. Den er lavet på druerne Sémillon, Sauvignon Blanc og Muscadelle. Den er forfinet med Merlot Blanc, Colombard og Ugni Blanc. Den vitale syre og den fine perlage tilfredsstiller ønsket om ekstra friskhed.

Crémant de Bourgogne

Mousserende og frugtagtig karakter, typiske druesorter fra Bourgogne - det er Crémant de Bourgogne. Pinot Noir, Pinot Blanc, Pinot Gris og Chardonnay er de primære ingredienser i denne mousserende vin. Desuden indgår sorterne Aligoté, Sacy, Melon de Bourgogne og Gamay i produktionen af Crémant.

Crémant d'Alsace

Crémant d'Alsace anses generelt for at være den mest populære mousserende vin efter Champagne. En cuvée af Pinot Blanc, Auxerrois, Pinot Gris, Chardonnay eller Riesling danner grundlaget for den mousserende vin. Frugtagtig, frisk, mousserende, cremet og altid i godt humør. Den mousserende vin fra Alsace vil overbevise dig dag og nat.

Guebwiller Alsace Vinrute

Ofte stillede spørgsmål om Crémant-mousserende vin

Hvad er Crémant?

Crémant er betegnelsen for enhver fransk mousserende vin, der ikke kommer fra Champagne. Den skal også have lagret på druemost i mindst 9 måneder. En ædel perlage, en udviklet syrestruktur og frugtige aromaer er typisk for crémant. Afhængigt af hvilken del af Frankrig den mousserende vin kommer fra, har den regionale påvirkninger med sin egen karakter. For at få lov til at bære den beskyttede betegnelse Crémant på etiketten skal den mousserende vin opfylde følgende betingelser:

  • Most fremstillet ved presning af hele druer
  • Kun vine med AOC-status må anvendes som basisvin
  • Højst 100 liter most pr. 150 kg druer
  • Der må højst tilsættes 150 mg/l svovldioxid til mousserende vin
  • Mindst 12 måneders lagring, heraf 9 på flaske

Hvilken mad og til hvilken lejlighed kan Crémant nydes til?

Crémant serveres ofte som en aperitif. Men den passer også godt til salater, pasta, fisk og fjerkræ, desserter og forretter.

Hvor længe holder en åben flaske Crémant?

Kulsyren i en åben flaske Crémant slipper ret hurtigt ud. Så hvis den åbne flaske ikke er tom, kan den stadig opbevares i køleskabet i 2-3 dage. Du skal dog sørge for at lukke flasken lufttæt med en champagneprop.

Cremant på hylden

Køb Crémant online

Fine mousserende vine fra næsten alle hjørner af Frankrig, fra Bourgogne til Languedoc, kan du nemt og billigt finde hos VINELLO. Bestil Crémant online, og oplev mousserende og lokale skatte offline. Køb Crémant mousserende vine til lave priser og få gavn af vores sikre, hurtige og klimaneutrale levering. Vent ikke længe - nyd det i længere tid.

Ting at vide om Crémant
Hvad er forskellen på Champagne og Crémant?
Begge er mousserende vine. Champagne produceres i vindistriktet Champagne. Crémant produceres i områder uden for Champagne-regionen.
Hvad er Crémant?
Crémant er en fransk mousserende vin, der produceres uden for Champagne-regionen. Den skal modne på sit gær i mindst ni måneder. Der må højst produceres 100 liter most af 140 kg druer. Det maksimale svovlindhold er 150 mg/liter.
Hvad er en god Crémant?
Gode eller populære Crémants er for eksempel Crémant Saphir Saumur Brut fra Bouvet Ladubay eller Aimery Grande Cuvée 1531 fra Sieur d'Arques.
Hvordan drikker man Crémant?
Crémant drikkes af klassiske, tyndvæggede mousserende vinglas, (champagne)fløjten, så perlagen kan brede sig i maven, og bouqueten udfolder sig mod toppen. Professionelle foretrækker den klassiske hvidvins-tulipan, fordi den spidser til mod toppen og koncentrerer aromaerne. Man kan holde næsen i glasset og dermed bedre absorbere aromaen under smagninger.
Hvad betyder Crémant brut?
Crémant Brut er en tør fransk mousserende vin med mindre end 15 g restsukker pr. liter. Brut er et fransk ord, der betyder syrlig.
Er Crémant mousserende vin?
Sekt og Crémant er mousserende vine. Sekt kommer fra Tyskland, Crémant kommer fra Frankrig.
Hvordan serverer man Crémant?
Crémant drikkes afkølet, og den ideelle drikketemperatur er mellem 6 og 8° C.
Hvor længe kan man opbevare Crémant?
Crémant bør drikkes så ung som muligt, men - afhængigt af den mousserende vins lagring - kan den holde sig i op til 4 år. Kølig, mørk, opretstående opbevaring anbefales for at bevare den fulde aroma selv under længere opbevaring.
OP OP
OP