🍷 Trie Rød fra Triebaumer imponerer med sin tætte og fløjlsbløde tekstur og er en sand fornøjelse for elskere af tørre rødvine
🍽️ Denne eksklusive rødvin harmonerer perfekt med rucola-penne eller citron-chili-kyllinge-pasta og bringer variation til ethvert bord
🌍 Cuvéeen af Cabernet Sauvignon og Zweigelt stammer fra det maleriske Burgenland og forener tradition og karakter i hver slurk
emballage!
Mere information om Trie Rot - Triebaumer
Trie Rot fra vingården Triebaumer i Burgenland har en lys, let rød farve i glasset. I glasset byder denne rødvin fra Triebaumer på aromaer af syren, suppleret med chokolade, blåbær og sorte kirsebær. Denne rødvin fra Triebaumer er til vinkendere, der ikke kan drikke deres vin tør nok. Trie Rot kommer meget tæt på dette, da den er presset med kun 1,5 gram restsukker. På tungen er denne afbalancerede rødvin kendetegnet ved en utrolig tæt og fløjlsagtig tekstur. Takket være den moderate frugtsyre smigrer Trie Rot ganen med en blød fornemmelse uden at mangle saftig livlighed. Eftersmagen af denne rødvin fra vindistriktet Burgenland er endelig lang og behagelig. Endnu en gang er der antydninger af syren.
Vinifikation af Trie Rot fra Triebaumer
Cabernet Sauvignon- og Zweigelt-druer danner grundlaget for den førsteklasses og vidunderligt afbalancerede Trie Rot-cuvée fra Triebaumer. Når den perfekte fysiologiske modenhed er sikret, høstes druerne til Trie Rot udelukkende med håndkraft uden hjælp fra stressende og mindre selektive høstmaskiner. Efter høsten bliver druerne hurtigt transporteret til vineriet. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke og store træfade ved kontrollerede temperaturer. Vinifikationen efterfølges af modning på det fine gær i flere måneder, før vinen til sidst tappes på flaske.
Anbefalet tilbehør til Triebaumer Trie Rot
Denne østrigske rødvin nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C. Den er perfekt som ledsager til penne med rucola, citronchilikylling med bulgur eller rødløg fyldt med couscous og abrikoser.