🍷 Cabernet Sauvignon fra Triebaumer forfører med sin satinbløde tekstur og friske frugtnoter, der gør den til en ægte fornøjelse
🍽️ Nyd denne eksklusive rødvin til fyldte peberfrugter eller andebryst med sukkerærter og oplev den perfekte harmoni
🌍 Fremstillet i det anerkendte Burgenland, viser denne vin de unikke egenskaber ved de regionale skiferjorde og den noble druesort Cabernet Sauvignon
emballage!
Mere information om Cabernet Sauvignon - Triebaumer
Triebaumer Cabernet Sauvignon er en førsteklasses rødvin i et krystalklart glas. Den har en vidunderlig tæt, purpurrød farve. Den første duft af Cabernet Sauvignon er noter af hyldebær. De frugtagtige komponenter i bouqueten får følgeskab af noter af fadlagring og endnu mere frugtagtige, balsamiske nuancer.
Denne rødvin fra Triebaumer er lige noget for vindrikkere, der kan lide den helt tør. Cabernet Sauvignon kommer meget tæt på dette, da den er vinificeret med kun 1,3 gram restsukker. I munden har denne kraftige rødvin en vidunderlig fløjlsagtig og tæt struktur. Cabernet Sauvignon er imponerende frisk og livlig i munden takket være sin nærværende frugtsyre. I eftersmagen er denne vin fra vindistriktet Burgenland endelig en fryd med god længde. Der er igen antydninger af hyldebær. Mineralske noter fra jordbunden, der er domineret af forvitrede sten og skifer, tilføjes i finishen.
Vinifikation af Triebaumer Cabernet Sauvignon
Denne kraftige rødvin fra Østrig er lavet på druesorten Cabernet Sauvignon. Vinstokkene, der producerer druerne til denne vin, vokser på en jordbund af skifer og forvitrede sten i Burgenland. Druerne til denne rødvin fra Østrig høstes udelukkende i hånden på det tidspunkt, hvor de er optimalt modne. Efter druehøsten transporteres druerne til pressehuset så hurtigt som muligt. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke og store træfade ved kontrollerede temperaturer. Efter endt gæring kan Cabernet Sauvignon fortsætte med at harmonisere på det fine gær i et par måneder.
Spiseanbefalinger til Cabernet Sauvignon fra Triebaumer
Denne østrigske vin nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C. Den er den perfekte ledsager til fyldte peberfrugter, andebryst med sukkerærter eller indbagte fåreostpakker.