🍷 Kaiserstuhl Spätburgunder fra Weingut Franz Keller begejstrer med sin elegante tekstur og harmoniske fadlagring
🍽️ Nyd denne vin ideelt til lækker citrongryde med chili eller mørt lamme-gryde for en uforglemmelig smagsoplevelse
🌿 De ædle Spätburgunder-druer stammer fra den anerkendte vinregion Baden, hvor de trives under de bedste forhold
emballage!
Mere information om Kaiserstuhl Spätburgunder - Weingut Franz Keller
Den i tønden udviklede Kaiserstuhl Spätburgunder fra vinregionen Baden afslører sig i glasset med en strålende skinnede lysrød farve. I glasset tilbyder denne rødvin fra Weingut Franz Keller aromaer af sorte ribs, blommer, brombær, pflaumen og surkirsebær, suppleret af bitter chokolade, orientalske krydderier og kanel. På ganen åbner Kaiserstuhl Spätburgunder fra Weingut Franz Keller sig vidunderligt aromatisk, frugtbetonet og balanceret. På tungen karakteriseres denne lette rødvin af en utrolig silkeagtig tekstur. Finalen af denne rødvin fra vinregionen Baden, nærmere bestemt fra Kaiserstuhl, begejstrer til sidst med en god eftersmag. Afslutningen ledsages desuden af mineraliske anklange fra de af løssjord dominerede jorde.
Vinifikation af Kaiserstuhl Spätburgunder fra Weingut Franz Keller
Grundlaget for den elegante Kaiserstuhl Spätburgunder fra Baden er druer fra druesorten Spätburgunder. Druerne vokser under optimale forhold i Baden. Vinstokkene graver her deres rødder dybt i jorde af løssjord. Når den perfekte fysiologiske modenhed er sikret, høstes druerne til Kaiserstuhl Spätburgunder udelukkende manuelt uden hjælp fra grove og lidt selektive fuldskurve. Efter håndhøsten transporteres druerne hurtigt til kælderen. Her bliver de selekteret og forsigtigt knust. Derefter foregår gæringen i rustfri ståltanker og store træfade ved kontrollerede temperaturer. Vinifikationen afsluttes med en modning i nogle måneder i egetræsfade.
Madanbefaling til Kaiserstuhl Spätburgunder fra Weingut Franz Keller
Nyd denne rødvin fra Tyskland ideelt tempereret ved 15 - 18°C som ledsager til citron-chili-kylling med bulgur, lammestuvning med kikærter og tørrede figner eller spinatgratin med mandler.
- Flere produkter fra Franz Keller