🍇 Sauvignon Blanc Steinmühle Burgenland fra Weingut Kollwentz-Römerhof imponerer med sin bløde tekstur og den elegante Barrique-modning
🥗 Denne hvidvin er den perfekte ledsager til friske spaghetti med yoghurt-mint-pesto eller en lækker aspargessalat med quinoa
🇦🇹 Nyd smagsvarianterne af denne ren-sort Sauvignon Blanc fra den maleriske Burgenland
emballage!
Mere information om Sauvignon Blanc Steinmühle Burgenland - Weingut Kollwentz-Römerhof
Den elegante Sauvignon Blanc Steinmühle Burgenland Weingut Kollwentz-Römerhof lyser med en lys gul farve i glasset. Hvis man svinger vinglasset, kan man ved denne hvidvin opleve en perfekt balance, da den hverken fremstår vandig eller sirup- eller likøragtig på glassets vægge. Næsen af denne hvidvin fra Burgenland fortryller med aromaer af citrongræs, appelsin, grapefrugt og lime. Fortsætter vi med at udforske aromatiken, tilføjes middelhavs urter, Garrigue og grøn peberfrugt.
På ganen åbner Sauvignon Blanc Steinmühle Burgenland fra Weingut Kollwentz-Römerhof med en vidunderlig aromatisk, frugtbetonet og balanceret smag. På tungen kendetegnes denne afbalancerede hvidvin ved en utrolig blød og sprød tekstur. I eftersmagen begejstrer denne hvidvin fra vinregionen Burgenland endelig med en smuk længde. Igen viser der sig toner af stikkelsbær og hvide ribs. I eftersmagen tilføjes der endnu mineralske noter fra de sanddominerede jorde.
Vinifikation af Sauvignon Blanc Steinmühle Burgenland fra Weingut Kollwentz-Römerhof
Den balancerede Sauvignon Blanc Steinmühle Burgenland fra Østrig er en ren druevin, lavet af druesorten Sauvignon Blanc. Druerne vokser under optimale betingelser i Burgenland. Vinstokke graver her deres rødder dybt i sandede jorde. Efter håndhøstning transporteres druerne hurtigt til pressehuset. Her sorteres de og knuses forsigtigt. Derefter finder gæringen sted i små træfade ved kontrollerede temperaturer. Efter gæringen modnes Sauvignon Blanc Steinmühle Burgenland i nogle måneder i barriques af eg.
Madanbefaling til Sauvignon Blanc Steinmühle Burgenland fra Weingut Kollwentz-Römerhof
Denne østriger bør nydes moderat afkølet ved 11 - 13°C. Den passer perfekt som ledsager til spaghetti med yoghurt-mynte-pesto, aspargessalat med quinoa eller omelet med laks og fennikel.
- Flere produkter fra Kollwentz