Mere information om Santa Ana Pedro Ximenéz - Emilio Hidalgo
Den kraftfulde Santa Ana Pedro Ximenéz fra Emilio Hidalgos pen skænkes i glasset med en tæt rubinrød farve. Den første næse af Santa Ana Pedro Ximenéz afslører noter af tørret abrikos og sultanas. De frugtagtige dele af bouqueten får følgeskab af noter af fadlagring og endnu mere frugtagtige, balsamiske nuancer.
Emilio Hidalgo Santa Ana Pedro Ximenéz har en behagelig tør smag. Den er aftappet med 512 gram restsukker. Det er en ægte kvalitetsvin, som klart skiller sig ud fra de mere simple kvaliteter, og derfor glæder denne spanier naturligvis med den fineste balance på trods af tørheden. Fremragende smag kræver ikke nødvendigvis restsukker. Den kraftige Emilio Hidalgo Santa Ana Pedro Ximenéz præsenterer os for en utrolig frugtagtig smag i munden, hvilket ikke er uden grund på grund af dens restsøde smagsprofil. Teksturen i denne kraftfulde hedvin er vidunderligt cremet og tæt i munden. Takket være den livlige frugtsyre er Santa Ana Pedro Ximenéz vidunderligt frisk og livlig i munden. Eftersmagen på denne meget modne hedvin fra vindistriktet Andalusien, nærmere bestemt fra Jerez DO, er imponerende med en bemærkelsesværdig eftersmag.
Vinifikation af Santa Ana Pedro Ximenéz af Emilio Hidalgo
Den kraftfulde Santa Ana Pedro Ximenéz fra Spanien er en single-varietal vin lavet på druesorten Pedro Ximénez.
Anbefalinger til Emilio Hidalgo Santa Ana Pedro Ximenéz
Nyd denne hedvin fra Spanien ved en temperatur på 15-18 °C som tilbehør til banantrifli i glas, yoghurtmousse med birkes eller bagte æbler med yoghurtsauce.