🍷 Château Le Crock Saint-Estèphe AOP Cru Bourgeois fascinerer med sin elegante tørhed og fløjlsagtige tekstur
🍽️ Perfekt til braiseret kylling eller fyldte peberfrugter harmonerer denne kraftfulde vin særligt godt
🌍 Fremstillet af håndplukkede druer fra druesorterne Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot viser denne vin den europæiske charme fra den gamle verden
Saint-Estèphe AOP Cru Bourgeois - Château Le Crock
emballage!
Mere information om Saint-Estèphe AOP Cru Bourgeois - Château Le Crock
Den kraftfulde Saint-Estèphe Cru Bourgeois fra Château Le Crock glider med en tæt purpurfarve ind i glasset. Svinger man vinglasset, afslører denne rødvin en høj tæthed og fylde, hvilket viser sig i stærke kirkevinduer ved glasbunden. Den første duft af Saint-Estèphe Cru Bourgeois kærkommer med noter af sorte bær og brombær. De frugtige komponenter af bouqueten suppleres med noter fra fadlagringen som chokolade og blåbær.
Château Le Crock Saint-Estèphe Cru Bourgeois begejstrer med sit elegant tørre smagsbillede. Den er blevet tappet med usædvanligt lidt restsukker. Her er der tale om en ægte kvalitetsvin, der klart adskiller sig fra enklere kvaliteter og derfor vækker glæde hos denne franske vin, naturligvis med en fin balance på trods af tørheden. Fremragende smag kræver nemlig ikke nødvendigvis restsukker. På ganen præsenterer teksturen af denne kraftfulde rødvin sig vidunderligt fløjlsblød. Finalen på denne rødvin fra vinregionen Bordeaux, nærmere bestemt fra Saint-Estèphe, imponerer til sidst med en bemærkelsesværdig eftersmag. Eftersmagningen ledsages desuden af mineraliske nuancer fra de ler- og grusdominerede jorde.
Vinifikation af Saint-Estèphe Cru Bourgeois fra Château Le Crock
Grundlaget for den kraftfulde Saint-Estèphe Cru Bourgeois fra Bordeaux er druer fra druesorterne Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot. I Bordeaux vokser vinplanterne, der producerer druerne til denne vin, på jorde af ler og grus. Saint-Estèphe Cru Bourgeois er en ægte gammel verdens-vin, for denne franskmand ånder en usædvanlig europæisk charme, der tydeligt understreger succesen for vine fra den gamle verden. Når de er perfekt modnet, plukkes druerne til Saint-Estèphe Cru Bourgeois udelukkende i hånden uden brug af grove og lidt selektive maskiner. Efter håndplukningen kommer druerne hurtigt til pressehuset. Her bliver de sorteret og nænsomt knust. Derefter sker gæringen i små egetræsfade ved kontrollerede temperaturer. Efter gæringens afslutning lagres den kraftfulde Saint-Estèphe Cru Bourgeois i 16 måneder i franske egetræsfade.
Madanbefaling til Saint-Estèphe Cru Bourgeois fra Château Le Crock
Denne franskmand bør nydes tempereret ved 15 - 18°C. Den passer perfekt som ledsager til braiseret kylling i rødvin, pasta med bratwurstboller eller fyldte peberfrugter.
- Flere produkter fra Chateau Le Crock