🍷 Pinot Noir Pays d'Oc fra Les Jamelles begejstrer med sin udtryksfulde, komplekse krop og den harmoniske modning i ståltanke og egetræsfade
🍽️ Nyd denne fuldmodige rødvin perfekt til lækre wurst-specialiteter, saftig kyllingebryst eller milde oste
🌿 Denne druesort-rent Pinot Noir stammer fra de maleriske vinmarker i Languedoc-Roussillon og imponerer med sine frugtagtige aromaer af hindbær og solbær
emballage!
Mere information om Pinot Noir Pays d'Oc - Les Jamelles
Pinot Noir Pays d'Oc fra Les Jamelles er en druesortren, udtryksfuld og imponerende rødvin fra det franske vinområde Languedoc-Roussillon.
I glasset skinner denne vin i en dyb mørkerød farve med purpurrøde glimt. Næsen bliver fortryllet af en udtryksfuld bouquet. Der afsløres aromaer af mange bærfrugter (især hindbær, brombær og cassis), suppleret med florale noter af violer og et strejf af egetræ samt vanilje. I munden udvikler den frugtige aroma sig til bærmarmelade og modne kirsebær. Den rige krop bliver omfavnet af de velafbalancerede tanniner og får derved sin komplekse og frugtige karakter. Finale byder på en behagelig længde.
Vinifikation af Les Jamelles Pinot Noir
De ca. 10-årige Pinot Noir vinmarker vokser i vinmarker på skråningerne af Aude-dalen, i forbjerglandskabet i Pyrenæerne. Jorden i terrasseanlægget er rig på ler og kalk.
Efter høsten af Pinot Noir-druerne bringes druerne straks til vinkælderen hos Les Jamelles. Her bliver bærrene først udsat for en kold maceration i ca. en uge. Først derefter begynder den uges gæring ved kontrolleret temperatur i rustfrie ståltanke. 75% af denne rødvin lagres til modning i ståltankene - de resterende 25% lagres i 6 til 9 måneder i egetønder.
Madanbefaling til Pinot Noir Les Jamelles
Denne tørre rødvin fra Frankrig er den ideelle ledsager til udvalgte pølsespecialiteter, kyllingebryst i fin flødesauce eller til lette oste.
- Flere produkter fra Les Jamelles