✨ Meursault-Perrières Premier Cru fra Joseph Drouhin viser en harmonisk stil med en blød tekstur og en imponerende eftersmag
🍽️ Nyd denne eksklusive hvidvin til stegt ørred eller en krydret kokos-lime-fiskecurry
🌍 Fremstillet af omhyggeligt udvalgte Chardonnay-druer i det prestigefyldte Bourgogne med mineralske jorde af kalksten og mergel
emballage!
Mere information om Meursault-Perrières Premier Cru - Joseph Drouhin
I glasset afslører Meursault-Perrières Premier Cru fra Joseph Drouhin en strålende guldgul farve. Når man svinger vinglasset, kan man hos denne hvidvin opfatte en perfekt balance, for den viser sig hverken vandig eller sirups- eller likøragtig på glassens vægge. Denne druesortrene franske vin viser i glasset vidunderligt udtryksfulde noter af vinbærspærer, pærer, æbler og nektariner. Hertil kommer antydninger af andre frugter.
Meursault-Perrières Premier Cru fra Joseph Drouhin er optimal for alle vinelskere, der foretrækker det tørt. Samtidig fremstår den imidlertid aldrig karrig eller sprød, men rund og smidig. På tungen kendetegner denne afbalancerede hvidvin sig ved en utroligt silkeblød og let tekstur. Finalen på denne hvidvin fra vinområdet Bourgogne imponerer i sidste ende med en dejlig eftersmag. Afgangen ledsages desuden af mineraliske noter fra de ler- og kalkstensdominerede jorde.
Vinifikation af Meursault-Perrières Premier Cru fra Joseph Drouhin
Denne afbalancerede hvidvin fra Frankrig vinificeres af druesorten Chardonnay. Druerne vokser under optimale forhold i Bourgogne. Vinstokkene graver her deres rødder dybt ned i jorde af kalksten og ler. Efter håndplukning kommer druerne hurtigt ind i vinkælderen. Her bliver de udvalgt og forsigtigt malet. Følgende er gæring ved kontrollerede temperaturer. Vinifikationen afsluttes med en modning.
Madanbefaling til Meursault-Perrières Premier Cru fra Joseph Drouhin
Nyd denne hvidvin fra Frankrig bedst kold ved 8 - 10°C som ledsagende vin til stegt ørred med ingefær-pære, kokos-lime-fiskcurry eller spaghetti med yoghurt-mynte-pesto.
- Flere produkter fra Joseph Drouhin