🍇 Hermanos Hernaíz Gran Vino Tinto begejstrer med en kraftfuld modning i små egetræsfade
🍽️ Denne eksklusive rødvin harmonerer perfekt med gåsebryst og stegt kalvelever
🌍 Finca La Emperatriz forener de ædle druesorter Garnacha, Tempranillo og Viura i en unik Rioja oplevelse
emballage!
Mere information om Hermanos Hernaíz Gran Vino Tinto Rioja Alta DOCa - Finca La Emperatriz
Den kraftfulde Hermanos Hernaíz Gran Vino Tinto Rioja Alta fra Finca La Emperatriz glitrer i en tæt purpurrød farve i glasset. I kanten viser sig desuden en farveovergang til granatrød. Ved at vinde glasset afslører denne rødvin en høj tæthed og fylde, hvilket ses i de tydelige kirkevinduer i glassets kant. Duften af denne rødvin fra Rioja fortryller med nuancer af blåbær, sorte kirsebær, brombær og morbær. Hvis vi dykker dybere ned i aromatikken, tilføjes sorte teer, bitter chokolade og peberkagekrydderier.
På ganen åbner Hermanos Hernaíz Gran Vino Tinto Rioja Alta fra Finca La Emperatriz sig behageligt aromatisk, frugtpræget og balanceret. I eftersmagen begejstrer denne modne vin fra vinregionen Rioja endelig med en smuk længde. Igen træder nuancer af brombær og blåbær frem.
Vinifikation af Finca La Emperatriz Hermanos Hernaíz Gran Vino Tinto Rioja Alta
Den kraftfulde Hermanos Hernaíz Gran Vino Tinto Rioja Alta fra Spanien er en cuvée, lavet af druesorterne Garnacha, Tempranillo og Viura. Selvfølgelig er Hermanos Hernaíz Gran Vino Tinto Rioja Alta også præget af klimatiske og stilistiske faktorer fra Rioja DOCa. Denne spanier kan bogstaveligt talt betragtes som en vin fra den Gamle Verden, der præsenterer sig på en usædvanligt imponerende måde. Efter høsten bringes druerne hurtigt til pressehuset. Her sorteres de og males nænsomt. Herefter sker fermentationen i små egetræstønder ved kontrollerede temperaturer. Fermenteringen efterfølges af en modning i flere måneder i egetræsfade.
Madpairing til Hermanos Hernaíz Gran Vino Tinto Rioja Alta fra Finca La Emperatriz
Nyd venligst denne rødvin fra Spanien tempereret ved 15 - 18°C som ledsager til gåsebryst med ingefær-rødkål og merian, stegt kalveslever med æbler, løg og balsamico-sauce eller ossobuco.
- Flere produkter fra Finca La Emperatriz