🍷 Grande Reserve Bordeaux Superieur AOC fra Calvet begejstrer med sin kraftfulde og elegante tekstur
🍽️ Nyd denne rødvin perfekt til fyldte peberfrugter eller gåsebryst med ingefær-rødkål
🌍 Fremstillet af udvalgte Cabernet Sauvignon og Merlot druer fra de traditionelle jorde i Bordeaux
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
emballage!
Mere information om Grande Reserve Bordeaux Superieur AOC - Calvet
Den kraftfulde Grande Reserve Bordeaux Superieur fra huset Calvet lyser med en tæt purpurrød farve i glasset. Buketten af denne rødvin fra Bordeaux forfører med noter af brombærgelé, surkirsebær og røde ribs. Hvis vi følger aromatikken videre, tilføjes der, fremmet af indflydelsen fra egetræ, røgede nuancer.
Calvet Grande Reserve Bordeaux Superieur præsenterer sig for nyderen på en behageligt tør måde. Denne rødvin fremstår aldrig grov eller sparsom, men rund og smidig. På tungen kendetegnes denne kraftfulde rødvin af en utrolig tæt og cremet tekstur. Finalen på denne unge rødvin fra vinregionen Bordeaux, nærmere bestemt fra Bordeaux Supérieur, overbeviser endelig med en ekstraordinær eftersmag. Afslutningen ledsages desuden af mineraliske præg fra de grus- og kalkstensdominerede jorde.
Vinifikation af Grande Reserve Bordeaux Superieur fra Calvet
Udgangspunktet for den førsteklasses og vidunderligt kraftfulde cuvée Grande Reserve Bordeaux Superieur fra Calvet er Cabernet Sauvignon- og Merlot-druer. I Bordeaux vokser vinplanterne, der producerer druerne til denne vin, på jorde bestående af kalksten og grus. Bærrene til denne rødvin fra Frankrig høstes, på tidspunktet for optimal modenhed, hurtigt og helst om morgenen for at bevare deres aromatik. Efter håndhøvningen transporteres druerne hurtigt til vinkælderen. Her sorteres de og males forsigtigt. Herefter sker gæringen i rustfrie ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af en modning i flere måneder på fine gærceller, inden vinen til sidst tappes på flaske.
Madanbefalinger til Grande Reserve Bordeaux Superieur fra Calvet
Denne rødvin fra Frankrig bør nydes bedst tempereret ved 15 - 18°C. Den passer perfekt som ledsager til fyldte peberfrugter, rucola-penne eller gåsebryst med ingefær-rødkål og merian.
- Flere produkter fra Calvet