🍷 Cru Bourgeois Médoc fra Château Castera imponerer med sin elegante, tørre karakter og tætte tekstur
🍽️ Denne rødvin harmonerer perfekt med citron-chili-kylling og torsk med agurk-sennep-grøntsager
🌍 Den harmoniske cuvée af Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot stammer fra den anerkendte vinregion Bordeaux
emballage!
Mere information om Cru Bourgeois Médoc AOC - Château Castera
Cru Bourgeois Médoc fra Château Castera fra Bordeaux præsenterer en tæt, rubinrød farve i det svungne glas. På næsen viser denne Château Castera rødvin forskellige nuancer af syrener, morbær, blåbær, sorte ribs og frugtboller. Som om det ikke allerede var imponerende, tilføjes endnu flere aromaer såsom peperkake-krydderier, bitter chokolade og kakaobønne.
Den franske vin begejstrer med sit elegant tørre smagsbillede. Den blev tappet med 3,1 gram restsukker. Som man naturligvis kan forvente af en vin i det høje kvalitetsvineområde, fortryller denne franskmand med sin fine balance, på trods af al tørhed. Fremragende smag kræver jo ikke nødvendigvis meget restsukker. På ganen præsenterer teksturen af denne kraftfulde rødvin sig vidunderligt tæt. Gennem sin livlige frugtsyre afslører Cru Bourgeois Médoc sig imponerende frisk og livlig på ganen. I eftersmagen begejstrer denne ungdommelige rødvin fra vinregionen Bordeaux til sidst med betydelig længde. Atter en gang viser der sig nuancer af blommer og lavendel. I eftersmagen tilføjes endnu mineraliske noter fra de kalk- og grusdominerede jorde.
Vinifikation af Cru Bourgeois Médoc fra Château Castera
Denne kraftfulde rødvin fra Frankrig er lavet af druesorterne Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot. Druerne vokser under optimale forhold i Bordeaux. Vinstokke graver her deres rødder dybt i ler-, kalksten- og grusjord. På tidspunktet for optimal modenhed høstes druerne til Cru Bourgeois Médoc udelukkende i hånden, uden hjælp fra grove og lidt selektive maskiner. Efter høsten kommer druerne hurtigt til kælderen. Her sorteres de og males forsigtigt. Derefter sker gæringen i rustfrit ståltank ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af en modning i nogle måneder på den fine gær, inden vinen endeligt tappes på flasker.
Madanbefaling til Cru Bourgeois Médoc fra Château Castera
Nyd denne rødvin fra Frankrig tempereret ved 15 - 18°C som ledsager til citron-chili-kylling med bulgur, torsk med agurk-sennep grøntsager eller kalv-løg-soufflé.
- Flere produkter fra Château Castera