🍷 Cabernet Sauvignon Merlot fra Weingut Studier skiller sig ud med sin elegante lagring i egetræsfade og sin harmonisk tætte tekstur
🍽️ Denne veganske rødvin harmonerer perfekt med gåsebryst, grøntsags-couscous og krydret ossobuco
🌍 Nyd de kraftfulde aromaer fra Pfalz, der stammer fra håndplukkede Cabernet Sauvignon og Merlot druer
emballage!
Mere information om Cabernet Sauvignon Merlot trocken - Weingut Studier
I glasset viser den vegansk producerede Cabernet Sauvignon Merlot fra Weingut Studier en lysende purpurfarvet farve. Med lidt tid i glasset viser denne rødvin fra Tyskland vidunderligt udtryksfulde aromaer af røde ribs og moden æble, afrundet af de nuancer, som lagringen i træfadene bidrager med.
Weingut Studier Cabernet Sauvignon Merlot præsenterer sig behageligt tørt for vinelskeren. Denne rødvin fremstår aldrig grov eller spartansk, som man kunne forvente af en vin i det høje kvalitetsvinsegment. På tungen kendetegner denne afbalancerede rødvin sig med en utroligt tæt tekstur. Gennem sin markante frugtsyre afslører Cabernet Sauvignon Merlot sig usædvanligt frisk og livlig på ganen. Finalen på denne unge rødvin fra vinregionen Pfalz imponerer til sidst med en smuk eftersmag. Afslutningen ledsages desuden af mineralske anklange fra de ler- og loessbunden dominerede jorde.
Vinifikation af Cabernet Sauvignon Merlot fra Weingut Studier
Udgangspunktet for den førsteklasses og vidunderligt balancerede Cuvée Cabernet Sauvignon Merlot fra Weingut Studier er Cabernet Sauvignon- og Merlot-druer. Druerne vokser under optimale forhold i Pfalz. Vinstokkene graver her deres rødder dybt i jorde af ler og loess. Efter håndplukning transporteres druerne hurtigt til kælderen. Her sorteres de og males nænsomt. Herefter sker gæringen i små træfade ved kontrollerede temperaturer. Efter afslutningen går den veganske Cabernet Sauvignon Merlot på 12 måneders lagring i barriques af egetræ.
Madanbefaling til Weingut Studier Cabernet Sauvignon Merlot
Nyd denne veganske rødvin fra Tyskland ideelt tempereret ved 15 - 18°C som ledsager til grøntsagscouscous med oksekødsfrikadeller, andebryst med ingefær-rødkål og merian eller ossobuco.
- Flere produkter fra Weingut Studier