🍷 Den skifer Riesling tør fra Van Volxem begejstrer med en fin tekstur og en elegant krop
🍽️ Perfekt afkølet harmonerer han lækkert med bagt fåreost eller græskar-gratin
🍇 Denne eksklusive Riesling stammer fra de mineralrige jorde i Saar og imponerer med håndplukkede druer
emballage!
Mere information om Schiefer Riesling trocken - Van Volxem
I glasset præsenterer Schiefer Riesling fra huset Van Volxem en strålende skinnende lys gylden farve. Den første næse af Schiefer Riesling kærkommes med nuancer af kumquats, limer og kvæg. De frugtagtige komponenter i bouqueten tilføjer endnu flere frugtagtige-balsamiske nuancer.
Van Volxem Schiefer Riesling præsenterer sig for vinelskeren hérligt tørt. Denne hvidvin fremstår aldrig grov eller karg, som man kunne forvente af en vin i det høje kvalitetsvinområde. På tungen kendetegnes denne lette hvidvin ved en ufattelig sprød tekstur. I eftersmagen begejstrer denne ungdommelige vin fra vinregionen Saar til sidst med betragtelig længde. Der opstår igen antydninger af mirabelle og lime. I eftersmagen tilføjes der endnu mineraliske noter fra de silikatsten- og skiferprægede jorde.
Vinifikation af Van Volxem Schiefer Riesling
Grundlaget for den elegante Schiefer Riesling fra Saar er druer fra druesorten Riesling. Druerne vokser under optimale forhold i Saar. Vinstokkene graver her deres rødder dybt i jorde af skifer og silikatsten. Vingrænene til denne hvidvin fra Tyskland plukkes, på tidspunktet for optimal modenhed, udelukkende i hånden. Efter høsten sendes vindruerne straks til pressehuset. Her bliver de udvalgt og forsigtigt brudt op. Følgende er gæring i rustfrie ståltanker ved kontrollerede temperaturer. Efter enden kan Schiefer Riesling harmonisere yderligere i nogle måneder på gærresterne.
Madanbefaling til Schiefer Riesling fra Van Volxem
Denne tyske vin bør nydes bedst kølet ved 8 - 10°C. Den egner sig perfekt som akkompagnerende vin til bagte fåreost-pakker, pasta med bratwurstklumper eller græskarlaasagne.
- Flere produkter fra Van Volxem