🍷 Rouge Intense overbeviser med sin polstrede tekstur og det harmoniske samspil mellem frugtagtighed og elegant tørhed
🍽️ Perfekt til fyldte peberfrugter eller et krydret lamme-curry kan denne rødvin nydes ved den ideelle temperatur
🌍 Fremstillet af druesorterne Carignan, Garnacha, Merlot og Syrah fra det anerkendte vingård Domaine Paul Mas fra Languedoc
emballage!
Mere information om Rouge Intense - Jean-Claude Mas
Den elegante Rouge Intense Jean Claude Mas fra Domaine Paul Mas glitrer med lysende purpurrød i glasset. Med en smule hældning afslører rødvinsglasset ved kanterne en charmerende violetrød tone. Buketten af denne rødvin fra Languedoc begejstrer med nuancer af sorte ribs, blåbær, blomme og sort kirsebær. Hvis vi dykker dybere ned i aromaerne, kommer der noter af egetræ, orientalske krydderier og krydderkage-krydderi til.
Denne franske vin imponerer med sit elegant tørre smagsbillede. Den er flasket med kun 2,5 gram restsukker. For en vin i indgangsklassen er det bestemt ikke en selvfølge, men denne franskmand fortryller naturligvis, selv med al sin tørhed, med sin fineste balance. Ekscellent smag kræver ikke nødvendigvis meget sukker. På tungen kendetegnes denne velafbalancerede rødvin ved en utrolig silkeblød og tæt tekstur. Frugtsyren i Rouge Intense Jean Claude Mas er vidunderligt afrundet, hvilket gør denne vin dejligt smidig. Finale af denne aldringsdygtige rødvin fra vinregionen Languedoc, nærmere bestemt fra Pézenas, overbeviser i sidste ende med en bemærkelsesværdig eftersmag. Aftersmagen ledsages desuden af mineralske nuancer fra de kalksten- og grusdominerede jorde.
Vinifikation af Rouge Intense Jean Claude Mas
Denne balancerede rødvin fra Frankrig vinificeres af druesorterne Carignan, Garnacha, Merlot og Syrah. I Languedoc vokser vinplanterne, der producerer druerne til denne vin, på jorde bestående af ler, kalksten og grus. Utvivlsomt er Rouge Intense Jean Claude Mas også præget af de klimatiske og stilistiske faktorer i Pézenas. Denne franskmand kan i ordets bedste forstand betragtes som en vin fra den gamle verden, der præsenterer sig på en usædvanligt imponerende måde. Efter høsten transporteres druerne hurtigt til kælderen. Her bliver de sorteret og skånsomt knust. Derefter foregår gæringen i rustfri ståltank ved kontrollerede temperaturer. Efter gæringen kan Rouge Intense Jean Claude Mas harmonisere på fine gærrester i 4 måneder.
Madparring til Rouge Intense Jean Claude Mas
Denne franske rødvin bør nydes tempereret ved 15 - 18°C. Den passer perfekt som ledsager til fyldte peberfrugter, krydret karry med lam eller ossobuco.
- Flere produkter fra Domaine Paul Mas