🍷 Rouge Côtes du Rhône AOP imponerer med sin tætte og komplekse karakter med antydninger af mørke bær og fine træknoter
🍽️ Ideel til rucola-penne eller klassisk Boeuf Bourguignon udfolder denne vin sin smagspragt og bliver den perfekte ledsager til festlige lejligheder
🌄 Fremstillet af nøje udvalgte Grenache- og Syrah-druer i Rhône-dalen, bringer Francois Xavier Lambert det bedste fra denne traditionsrige region i hver flaske
emballage!
Mere information om Rouge Côtes du Rhône AOP - Francois Xavier Lambert
Rouge Côtes du Rhône fra Francois Xavier Lamberts pen fra Rhônedalen afslører en tæt, purpurrød farve i vinglasset. Denne franske cuvée viser vidunderligt udtryksfulde noter af blåbær, brombær, surkirsebær og blomme i glasset. Der er også antydninger af solbær og ristet træ.
Denne vin smager behageligt tørt. Den er tappet med usædvanligt lidt restsukker. Det er en rigtig kvalitetsvin, som klart skiller sig ud fra de mere simple kvaliteter, og derfor glæder denne franske vin naturligvis med den fineste balance på trods af tørheden. Fremragende smag kræver ikke nødvendigvis meget sukker. Denne tætte rødvin er fyldig og kompleks i smagen. Eftersmagen på denne rødvin fra vindistriktet Rhônedalen, nærmere bestemt Côtes-du-Rhône, er betagende med en god eftersmag.
Vinifikation af Francois Xavier Lambert Rouge Côtes du Rhône
Denne kraftige rødvin fra Frankrig er lavet på druesorterne Grenache og Syrah. Efter druehøsten bliver druerne straks kørt til vineriet. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke og store træfade ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af modning på det fine gær i flere måneder, før vinen til sidst tappes på flaske.
Madsanbefaling til Rouge Côtes du Rhône fra Francois Xavier Lambert
Denne rødvin fra Frankrig nydes bedst ved 15-18°C som ledsager til rucola penne, karry med lam eller boeuf bourguignon.