- Denne røde vin lavet af Pinot Noir druer harmonerer fremragende med Boeuf Bourguignon eller Ossobuco
- Modningen i rustfri ståltank gør denne røde vin særligt silkeagtig
- En ideal rødvin, førsteklasses blandt andet til den romantiske middag
Pinot Noir Rosé La Petite Perrière - Saget La Perriere
emballage!
Mere information om Pinot Noir Rosé La Petite Perrière - Saget La Perriere
I glasset præsenterer Pinot Noir Rosé La Petite Perrière fra Saget La Perriere en strålende lys rød farve. Denne franske vin af en enkelt druesort afslører vidunderligt udtryksfulde noter af roser, akacie og hindbær i glasset. Der er også antydninger af mineraler.
Saget La Perriere Pinot Noir Rosé La Petite Perrière imponerer med sin elegant tørre smag. Den er tappet med usædvanligt lidt restsukker. Det er en ægte kvalitetsvin, som skiller sig klart ud fra de mere simple kvaliteter, og så fortryller denne franske vin naturligvis med den fineste balance på trods af al sin tørhed. Smag behøver ikke nødvendigvis en masse sukker. På tungen er teksturen i denne velafbalancerede rødvin vidunderligt silkeblød og kødfuld. Eftersmagen af denne rødvin fra vindistriktet Val de Loire har en smuk længde. Igen er der antydninger af hindbær og akacie. I eftersmagen kommer mineralske noter fra den kalkstens- og lerdominerede jord med.
Vinifikation af Pinot Noir Rosé La Petite Perrière fra Saget La Perriere
Denne rødvin fokuserer klart på én druesort, nemlig Pinot Noir. Til denne usædvanligt afbalancerede enkeltdruevin fra Saget La Perriere er der kun brugt førsteklasses druer. Druerne vokser under optimale forhold i Val de Loire. Her graver vinstokkene deres rødder dybt ned i en jordbund af ler og kalksten. Efter druehøsten når druerne så hurtigt som muligt frem til pressehuset. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Derefter følger gæring i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Efter endt gæring kan Pinot Noir Rosé La Petite Perrière fortsætte med at harmonisere på det fine gær i et par måneder.
Anbefaling af Pinot Noir Rosé La Petite Perrière fra Saget La Perriere
Denne rødvin fra Frankrig bør ideelt serveres ved en temperatur på 15-18 °C som ledsager til braiseret kylling i rødvin, kalvespidsbryst med bønner og tomater eller boeuf bourguignon.
- Flere produkter fra Saget La Perriere