🍷 Nucli Tinto præsenterer sig som en afbalanceret tør rødvin med livlig frugtsyre og elegant tekstur
🍽️ Perfekt egnet til grøntsags-couscous og andebryst med ingefær-rødkål for en vidunderlig smagsoplevelse
🌍 Den harmoniske cuvée af Petit Verdot, Syrah og Tempranillo stammer fra den solbeskinnede vinregion Valencia fra Neleman
emballage!
Mere information om Nucli Tinto - Neleman
Nucli Tinto fra vinregionen Valencia præsenterer sig i glasset i en lysende rubinrød farve. Bouquetet af denne rødvin fra Valencia fortryller med nuancer af brombær, morbær, blåbær og sorte ribs. Hvis vi dykker dybere ned i aromatikken, tilføjes der noter af cigaræsker, egetræ og ristet barrique.
Denne tørre rødvin fra Neleman er til vinelskere, der gerne drikker deres vin tør. Nucli Tinto kommer temmelig tæt på, da den kun er vinificeret med 1,7 gram restsukker. På ganen præsenterer teksturen af denne velafbalancerede rødvin sig vidunderligt tæt. Med sin livlige frugtsyre bliver Nucli Tinto på ganen usædvanligt frisk og livlig. I eftersmagen imponerer denne rødvin fra vinregionen Valencia endelig med en god længde. Der vises igen noter af brombær og sorte ribs.
Vinifikation af Neleman Nucli Tinto
Den afbalancerede Nucli Tinto fra Spanien er en cuvée, vinificeret fra druesorterne Petit Verdot, Syrah og Tempranillo. Efter høsten transporteres druerne straks til vineriet. Her sorteres de og knuses forsigtigt. Derefter følger gæringen ved kontrollerede temperaturer. Vinifikationen afsluttes med en lagring.
Madanbefaling til Nucli Tinto fra Neleman
Denne spanske rødvin bør nydes tempereret ved 15 - 18°C. Den passer perfekt som ledsagervin til grøntsagscouscous med oksekødsfrikadeller, ossobuco eller andebryst med ingefær-rødkål og merian.
- Flere produkter fra Neleman