🍷 Margaux 3ème Cru Classé fra Château d'Issan begejstrer med sin elegante stil og fine fadlagring
🍽️ Perfekt til andebryst og braiseret kylling i rødvin udfolder han sine fulde aromaer
🌍 Denne ekstraordinære vin forener ædle druesorter som Cabernet Sauvignon og Merlot fra den anerkendte region Bordeaux
Margaux 3ème Cru Classé - Château d'Issan
emballage!
Mere information om Margaux 3ème Cru Classé - Château d'Issan
Den fadlagrede Margaux 3ème Cru Classé fra vinregionen Bordeaux præsenterer sig i glasset i en tæt purpurrød farve. Efter den første svirp, afslører denne rødvin en høj viskositet, hvilket fremgår af markante "vinduer" langs glasranden. I næsen afslører denne Château d'Issan rødvin en blanding af hindbær, solbær og brombær. Som om det ikke allerede var imponerende, tilføjer lagringen i små træfade yderligere aromaer som vanilje.
På ganen åbner Margaux 3ème Cru Classé fra Château d'Issan sig behageligt tørt, gribende og aromatisk. Kraftfuld og komplekse præsenterer denne fløjlsbløde rødvin sig på ganen. Finalen af denne rødvin fra vinregionen Bordeaux, nærmere bestemt fra Margaux, imponerer endelig med en bemærkelsesværdig eftersmag. Afslutningen ledsages desuden af mineraliske nuancer fra de grusdominerede jorde.
Vinifikation af Margaux 3ème Cru Classé fra Château d'Issan
Grundlaget for den kraftfulde Margaux 3ème Cru Classé fra Frankrig er druer fra druesorterne Cabernet Sauvignon og Merlot. Druerne vokser under optimale forhold i Bordeaux. Vinplanterne graver her deres rødder dybt ned i grusjord. Margaux 3ème Cru Classé er en "Gamle Verden"-vin i bedste forstand, da denne franske vin udstråler en ekstraordinær europæisk charme, som tydeligt understreger succesen for vine fra den Gamle Verden. Efter håndplukning kommer druerne hurtigt til presseanlægget. Her sorteres de og knuses forsigtigt. Derefter sker gæringen i små træfade ved kontrollerede temperaturer. Efter gæringen følger en modning i flere måneder i barrique af egetræ.
Madparring til Château d'Issan Margaux 3ème Cru Classé
Denne franske rødvin bør nydes ved en temperatur på 15 - 18°C. Den egner sig perfekt som ledsager til gåsebryst med ingefær-rødkål og merian, ossobuco eller braiseret kylling i rødvin.
- Flere produkter fra Château d'Issan