• ♥ I øjeblikket 23.135 vine kun til dig! ♥
  • Personlig rådgivning!
  • Sikker emballage!
  • Pålidelig forsendelse!

Jancis Robinson-vin med prisbelønning

(97)

Jancis Robinson er Storbritanniens grande dame, når det gælder vin. Hun er bl.a. Master of Wine, skriver ugentligt for Financial Times og er officiel konsulent for dronning Elizabeth II's vinkælder. 

Lær mere om Jancis Robinson-vin med prisbelønning
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Ikke tilgængelig
TIP!
9999
2023
Ikke tilgængelig
TIP!
4.50
(2)
tør tør
Sydafrika Sydafrika
Coastal Region (ZA) Coastal Region
195,98 DKK *
0.75 l (261,31 DKK * / 1 l)
Ikke tilgængelig
Køb 24, spar 6 %!
TIP!
9999
2022
Ikke tilgængelig
Køb 24, spar 6 %!
TIP!
4.90
(4)
tør tør
Frankrig Frankrig
Languedoc-Roussillon (FR) Languedoc-Roussillon
132,98 DKK *
0.75 l (177,31 DKK * / 1 l)
Ikke tilgængelig
9999
2023
Ikke tilgængelig
tør tør
Tyskland Tyskland
Pfalz (DE) Pfalz
180,28 DKK *
0.75 l (240,37 DKK * / 1 l)
15 % rabat - Sidste flasker!
Spar nu her!
10 % Forårssalg
Forårsagtige priser
Nu søg igennem!
Must-Have Vine!
Disse vine bør du nyde!
Prøvepakker
Nu prøv mangfoldighed & spar!
1
2 3 4
1 - 25 / 86

Jancis Robinson kom til vinen som en karriereskifter efter at have studeret matematik og filosofi i Oxford. Hun opdagede vinjournalistikken for sig selv i 1975. Mindre end 10 år senere var hun den første person uden for vinindustrien, der blev Master of Wine. For Decanter er hun "den mest respekterede vinkritiker og journalist i verden".

Jancis Robinson - vejen til vinvurdering

Jancis Robinson har principper og er på ingen måde bange for at hævde dem. Som en af de største og mest indflydelsesrige vinkritikere smager og vurderer hun vin ved hjælp af kloge noter og et 20-punktssystem. Hun er måske streng, men hun er retfærdig. Og når Jancis Robinson anbefaler noget, kan du stole på hende. Dronning Elizabeth II gør trods alt det samme.

Matematik- og filosofistudier, marketingmedarbejder i et rejseselskab, vinkritiker - Jancis Robinsons karrierevej til at blive en af de vigtigste vinpersonligheder er ikke ligefrem direkte, men hvem bekymrer sig, hvis det i sidste ende resulterer i en unik autoritet. Hun har skrevet vinanmeldelser siden slutningen af 1975, først for Wine & Spirits Magazine og nu for Finacial Times. Hendes artikler udkommer hver 14. dag og er mere detaljerede på hendes websted. Desuden har hun i sin karriere rådgivet British Airways og Royal Household Wine Committee og er således ansvarlig for vinene i den kongelige vinkælder. 

Ud over vin er ord hendes passion, så det er ikke overraskende, at mange publikationer og bøger bærer hendes navn. Når vi taler om hendes navn, er det også prydet med adskillige titler og priser; Master of Wine, Most Excellent Order of the British Empire og selv den tyske VDP har tildelt hende de højeste æresbevisninger. 

Jancis Robinson Vurderinger og system

Jancis Robinson og hendes team har i alt 20 point til rådighed til at beskrive kvaliteten af udvalgte vine på imponerende vis. Hver vin, der bliver smagt, får en behandling af tekstur, farve og smag - kort sagt, alt det, der gør en vin speciel. Og da vin er følelsesmæssig, giver Robinson-bedømmelsen stadig en helt objektiv følelsesmæssig tilstand, præcis som smagsdommeren føler den. 

20-punkts-systemet

20

En usædvanlig vin

19

Vin i topklasse

18

En vin bedre end fremragende

17

En fremragende vin

16

Denne vin skiller sig ud fra mængden

15

En gennemsnitlig vin

14

En kedelig og kedelig vin

13

Vinen er på grænsen til fejl eller ubalanceret

12

Vinen er mangelfuld og ubalanceret

11 og derunder

Vine med sådanne vurderinger kan under ingen omstændigheder anbefales

OP